Rukavice “PANTHER with CIRCLE“

210,00 kn310,00 kn

Anti shock sistem

SKU: BGPC-2098
Obriši
SKU: BGPC-2098 Kategorija:

Opis

Green Hill-ove tvrde sintetičke kože konstruirane boksačke rukavice Panther napredne JKL-anti-shock tehnologije s privlačnim sjajnim završnim slojem. Udobnost je osigurana širokom trakom za pričvršćivanje oko zgloba i ugrađenim slojem koji apsorbira udarce utječe na cijelu rukavicu. Pjenasta obloga oko zglobova prstiju čini izdržljive kazne, a dodatno podmetanje KGT-Geom. mehanizam za šivanje pruža vrlo udoban i jastučast osjećaj, napredni mehanizam za podmetanje DFJ s šavovima X-9 pomaže rukavicama da zadrži oblik, a to je sigurno mora imati, jer se lako čisti, netoksična, protuklizna i postojana .

Materijal: Umjetna koža
Namjena: Trening i Anti-schock sistem

Dodatne informacije

Materijal

Umjetna koža

Veličina

10-OZ, 12-OZ, 14-OZ, 16-OZ

Boja

Crna, Crvena, Plava

Namjena

Anti shock sistem, Za trening

Značajke

KLT-sintetička koža čini je otpornom na ekstremne habanje i habanje osiguravajući trajnost i pomaže u zadržavanju oblika, što ih čini pogodnima za profesionalne sportaše.

Ove rukavice imaju ugrađenu tehnologiju apsorbiranja udara koja izbjegava kompromis u brzini udaraca i prevjes okruglog oblika za trening i sparinge.

GX-naramenice popravljaju postavljanje šake osigurava maksimalnu snagu prijanjanja, zaštitu zgloba i potporu, stabilnost i udobnost tijekom treninga.

Otporni su na miris i znoj zahvaljujući svom ergonomskom dizajnu s antimikrobnim svojstvima, Bio-Dri obloga osigurava povećanu higijensku učinkovitost, a bolovi u zglobovima i suze uklanjaju se dodatnim oblogama.

Ove su boksačke rukavice idealne za rukavice, sparinge, teške treninge za boksačke vreće i kickboxing, Muay Thai, MMA treninge i treninge u paru.