OPĆI UVJETI PRODAJE
1.UVOD

1.1 Ovi opći uvjeti prodaje reguliraju kupnju proizvoda i usluga koje je korisnik izvršio na daljinu( u daljnem tekstu “kupac“) putem Interneta na web stranici Internet trgovine www.greenhill-sports.hr u vlasništvu obrta za trgovinu i usluge „COMBAT ARENA“(u daljnem tekstu“ prodavatelj“), sa sjedištem na adresi Ante Starčevića 35 , 34 310 Pleternica.

2.PRIHVAĆANJE OPĆIH UVJETA PRODAJE
2.1 Ugovor između prodavatelja i kupca smatra se sklopljenim uz prihvaćanje narudžbe prodavatelja .Ovo prihvaćanje narudžbe smatra sklopljenim , osim ako se kupcu na drugačiji način ne priopći .Kupac stavljanjem narudžbe na različite pružene načine plaćanja izjavljuje da je PUNOLJETAN i da je pročitao sve podatke koji su mu dostupni tijekom postupka kupnje te da u potpunosti prihvaća opće uvjete prodaje i plaćanja upisane u daljnim točkama.
2.2 Isključeno je bilo kakvo pravo kupca na naknadu štete ili naknadu kao i bilo kakva ugovorna ili izvan ugovorna odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu osobama i/ili stvarima , uzrokovanu neprihvaćanjem narudžbe.
2.3 Ako je kupac potrošač (to je fizička osoba koja kupuje robu u svrhu koje nisu povezane sa profesionalnom djelatnosti) nakon završetka internetske kupnje ,ispisat će ili spremiti elektroničku kopiju i u svakom slučaju zadržati ove opće uvjete prodaje u skladu sa odredbama zakona o zaštiti potrošača i naknadne izmjene.

3.NAČINI KUPNJE
3.1 Kupac može kupiti proizvode koji se nalaze u elektroničkom katalogu u trenutku stavljanja narudžbe i koji su vidljivi putem interneta na web stranici Internet trgovine www.greenhill-sports.hr kako je opisano u odgovarajućim informativnim stranicama .Podrazumijeva se da slika koja prati opis proizvoda možda nije savršeno reprezentativna za njegove karakteristike ,ali može se razlikovati po boji, veličini i dodatnim proizvodima prikazanim na slici. Sve informacije o podršci kupnje zamišljene su kao jednostavan informativni materijal.
3.2 Točan primitak narudžbe potvrđuje prodavatelj putem e-mail odgovora koji se automatski šalje na e-mail adresu koju je dao “kupac“. Ova potvrdna poruka sadrži datum i vrijeme izvršenja narudžbe i “broj narudžbe kupca“ koji će se koristiti u daljnjem komunikaciji s prodavateljem. U e-mail poruci se predlaže da naručene stavke i svi dodaci koje unese kupac koji se obvezuje provjeriti njihovu ispravnosti ili priopći bilo kakve ispravke ,u skladu s metodama opisanim u ovom dokumentu. Kupac mora provjeriti dali je primio e-mail za potvrdnu narudžbu (također provjerava mape bezvrijedne pošte) i obavijesti prodavatelja da e-mail nije primljen.
3.3 U slučaju neprihvaćanja narudžbe prodavatelj jamči pravovremenu komunikaciju s kupcem.
3.4. Sve cijene na web stranici Internet trgovine www.greenhill-sports.hr treba shvatiti kao maloprodajne cijene i prema tome s iskazanim PDV-om ili ako poslovni subjekt nije u sustavu PDV-a iskazuje se cijena bez PDV-a .Prodavatelj zadržava pravo promjene cijena u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

4.NAČINI PLAĆANJA

4.1 GOTOVINA UZ DOSTAVU (plaćanje pouzećem)
4.1.1 U slučaju kupnje prilikom dostave ,plaćanje mora biti uplaćeno kuriru koji će izvršiti dostavu. Plaćanje se mora izvršiti isključivo na sljedeći način. Kupac će biti odgovoran da pripremi točno navedi iznos prilikom dostave narudžbe od strane dostavne kurirske službe i njihovog kurira. Kurir nije dužan raspolagati ostatkom.
4.1.2 U slučaju visokih novčanih iznosa prodavatelj zadržava pravo zatražiti predujam iznosa bankovnim prijenosom kao jamstvom.
4.1.3 U slučaju odbijanja ili neprihvaćanja gotovine na narudžbu za isporuku prodavatelj zadržava pravo zatražiti avansno plaćanje za buduće plaćanje.

4.2.INTERNET BANKARSTVO (unaprijed bankovni prijenos)
4.2.1 U slučaju plaćanja bankovnim prijenosom , roba koju naručuje kupac rezervirat će se ako je dostupno samo nakon primitka dokaza o transferu koji mora biti poslan prodavatelju putem e-maila na info@greenhill-sports.hr najkasnije 3 (tri) radna dana od datuma narudžbe . Narudžba će biti poslana samo kada dospjeli iznos bude stvarno uplaćen na tekući račun prodavatelja, a to se mora dogoditi od 7 (sedam) radnih dana od datuma narudžbe. Nakon ovih rokova narudžba će se automatski poništiti. Svrha bankovnog prijenosa mora sadržavati :
*broj narudžbe
*ime i prezime vlasnika narudžbe
Prijenos se mora izvršiti na korisnik:
COMBAT ARENA, obrt za trgovinu i usluge
Ante Starčevića 35 , 34 310 Pleternica
Poslovna banka: Raiffeisen bank
IBAN: HR 2124840081135166624
SWIFT/BIC: RZBHHR2X

4.2.2 Bankovne troškove koje je klijent pretrpio za prijenos isključivo snosi isti.

5.DOSTUPNOST PROIZVODA
5.1 Kupac može kupiti proizvode na web stranici Internet trgovine www.greenhill-sports.hr u momentu predaje narudžbe slike i tehnički podaci koji prate obradu proizvoda možda nisu potpuni i iscrpni zbog njegovih vlastitih karakteristika , ali mogu biti različiti na primjer ,u pogledu: težine , veličine , boje itd … Kao slike i tehničke karakteristike koje pruža službeni partner i/ili dobavljač prodavatelja odbija bilo kavu odgovornost u vezu sa sadržajem istog.
5.2 Navedena dostupnost prikazanog proizvoda potpuno je indikativna. S obzirom na mogućnost višestruke kupnje u isto vrijeme od strane više korisnika iz tog razloga prodavatelj zadržava pravo nakon primitka narudžbe provjeriti dostupnost postojeće robe u njenom skladištu ili na skladištu službenog partnera/dobavljača i ako to nije moguće, priopćiti ažuriranu prognozu isporuke. Kupac može zatražiti otkazivanje narudžbe čak i djelomično , i povrat odgovarajućeg iznosa ako je već plaćen.

6. NAČINI I TROŠKOVI ISPORUKE
6.1 Prodavatelj može prihvatiti narudžbu za dostavu na teritoriju Hrvatske. Svaka pošiljka u inozemstvo mora biti dogovorena e-mailom ili telefonom s osobljem prodavatelja.
6.2 Prodavatelj ne isporučuje robu tvrtkama koje pružaju usluge domicilizacije
6.3 Za svaku narudžbu postavljenu na web stranici Internet trgovine www.greenhill-sports-hr prodavatelj izdaje pisanu potvrdu narudžbe. Sve račune morate zatražiti u trenutnu narudžbe, putem poruke koja se zasebno šalje e-mailom faktura za isporučenu robu i/ili usluge. Za izdavanje računa vrijede podaci koje je korisnik/kupac pružio u trenutku narudžbe ili naknadno poslane e-mailom. Zahtjevi za fakture zaprimljene nakon 7 (sedam) dana od narudžbe ne mogu se prihvatiti. Promjena računa neće biti moguća nakon izdavanja.
6.4 Transportne troškove snosi prodavatelj za iznose veće od 500,00 kuna ,osim :
*bilo koji doprinos troškova prijevoza za pretjerano glomazne i/ili teške proizvode (npr. boksačke vreće) koji su izričito istaknuti u trenutku narudžbe
*sve troškove skladištenja i transporta nastale u slučaju neuspjeha prikupljanja robe
*svi troškovi dostave na manje dostupne lokacije (manji otoci i slično…)
* svi troškovi dostave strunjača za judo
6.5 Za iznose manje od 500,00 kuna prodavatelj zahtjeva prijenos za troškove transporta u iznosu od 30,00 kuna ,ovaj iznos je jasno naznačen prije zaključenja narudžbe koju je kupac potvrdio.
6.6 Prodavatelj ne može snositi odgovornost u slučaju kašnjenja narudžbe ili dostave narudžbe.
6.7 Dostava onoga što je naručeno vrši se do ulaznih vrata zgrade i/ili kuće.
6.8 Dostupno (moguće) je zatražiti dostavu na gornje katove traženjem dodatne usluge od prodavatelja ili prije otpreme robe, što će podrazumijevati dodatan trošak dogovoren unaprijed. Dostava na gornje katove moguća je samo ako postoje neophodni uvjeti za obavljanje usluge i uz odobravanje dostavne kurirske službe.
6.9 U trenutku dostave robe kurirom, kupac je dužan provjeriti :
*da broj isporučenih paketa odgovara onome što je naznačeno u transportnim dokumentima
*da je ambalaža netaknuta , nije oštećena , mokra ili na neki drugi način izmijenjena , svako oštećenje ambalaže i/ili proizvoda ili neusklađenost u broju pakiranja ili oznaka moraju se odmah prijaviti (npr. otvoreno pakiranje , drobljeno pakiranje itd…) dostavnoj kurirskoj službi i kuriru prilikom dostave. Nakon što kurirski dokument potpiše , kupac neće moći uložiti prigovor zbog vanjskih karakteristika isporučenog.
6.10 Svi problemi koji se tuču fizičke cjelovitosti ili cjelovitosti primljenih proizvoda moraju se prijaviti u roku od 7 (sedam ) dana od dana isporuke, u skladu s postupcima navedenim u ovom dokumentu.
6.11 U slučaju da kupac u roku od 5 ( pet) radnih dana ne preuzme naručenu robu koja se nalazi na skladištu u skladištu dostavne kurirske službe zbog opetovane nemogućnosti isporuke na adresu koju je kupac naznačio u trenutku narudžbe ,izvršit će se ono što je naručeno povratak u skladište prodavatelja i nastali troškovi prijevoza naplatit će se od kupca.
6.12 Plaćanje robe od strane kupca izvršit će se odabranom metodom prilikom narudžbe.

7.OTKAZIVANJE NARUDŽBI
7.1 Sve narudžbe obvezuju se i mogu se otkazati samo i isključivo ako roba još nije otpremljena ,putem pisane komunikacije koja se šalje e-mailom , za narudžbe koje su već obrađene ,kupac može iskoristiti pravo na povlačenje.

8.PRAVO NA POVLAČENJE
8.1 Sukladno potrošačkom kodeksu koji regulira prodaju na daljinu Zakon o potrošaču i naknadnim dodavanjima, ako je kupac potrošač ( tj. fizička osoba koja robu kupuje u svrhe koje nisu povezane sa profesionalnom djelatnošću ili ne izvrši kupnju navodeći prodavatelju broj narudžbe , ima pravo odustati od ugovora o kupnji iz bilo kojeg razloga ,bez potrebe za objašnjavanjem , bez kazne u roku do 14 (četrnaest) dana od dana primitka narudžbe(NN 41/14,članak 72. Zakona o zaštiti potrošača). Osim kako je navedeno u točkama 8.3, 8.4 , 8.5
8.2 Da bi se ostvarilo ovo pravo ,kupac mora poslati prodavatelju obavijest u tu svrhu u roku od 14 (četrnaest) dana od dana primitka robe. Ova komunikacija se mora odviti pisanim putem tj. mora se poslati putem e-maila na adresu e-mail info@greenhill-sports.hr ili preporučenim pismom s potvrdom primitka ,naslovljeno na :
COMBAT ARENA ,obrt za trgovinu i usluge
Ante Starčevića 35,
34 310 Pleternica

Nakon primitka gore spomenute obavijesti o odustajanju , služba za korisnike prodavatelja brzo će kupcu putem e-maila (na e-mail adresu koja je objavljena u trenutku narudžbe ) uputiti upute kako da se narudžba vrati .Povrat robe naplaćuje se kupcu i mora se dogoditi u roku od 14 ( četrnaest dana) od dana kada je kupac obavijestio prodavatelja o odluci o odustajanju od ugovora. Roba mora biti vraćena netaknuta i funkcionalna ,zajedno sa svim njezinim dijelovima i u orginalnom pakiranju (omotnice, ambalaža…) čuvana i eventualno korištena u skladu s uobičajenom pažljivošću ,bez znakova korištenja, habanja, prljavštine ,u skladu sa sljedećim uvjetima po točkama 8.3 , 8.4 , 8.5
8.3 Međutim ,pravo na povlačenje ne podliježe sljedećim uvjetima :
*Zakon se primjenjuje na proizvod kupljen u cijelosti , povlačenje nije moguće samo na dijelu kupljenog proizvoda (npr . pribor itd…)
*kupljena roba mora biti netaknuta i vraćena u orginalnom stanju i pakiranju , kompletna u svim dijelovima (uključujući pakiranje i svu dokumentaciju i dodatnu opremu, pribor ,priručnici itd…) ,da biste ograničili oštećenje orginalne ambalaže preporučujemo da je stavite u drugi okvir na koji ćete staviti adresu za dostavu. U svakom slučaju treba izbjegavati ljepljenje naljepnica ili ljepljivih traka izravno na orginalnu ambalažu proizvoda :
*kupljena roba mora se vratiti u normalnom stanju, kao primljena: rabljeni proizvodi koji pokazuju znakove oštećenja , habanja ili prljavštine i koji se prema tome više ne mogu smatrati netaknutima neće biti prihvaćena
*da je pošiljka , do potvrde o primanju u našem skladištu , pod potpunom odgovornošću kupca
*troškovi slanja povratka naplaćuju se kupcu
*u slučaju oštećenja robe tijekom prijevoza ,prodavatelj će obavijestiti kupca o incidentu , kako bi mu se omogućilo da odmah podnese žalbu prema kuriru po svom izboru i dobije povrat vrijednosti robe (ako je osigurana) ; u tom slučaju proizvod će biti dostupan kupcu za povratak, istodobno poništavajući zahtjev za povlačenje
*Kupac je odgovoran za smanjenje vrijednosti robe koja je posljedica rukovanja robom, osim onog potrebnog za utvrđivanje prirode , karakteristika i funkcioniranja robe. Stoga će se nad proizvodom , nakon dolaska u skladište, ispitati oštećenja ili neovlaštena oštećenja koja nisu uzrokovana transportom, pri čemu će se u potpunosti ili djelomično oduzeti vrijednost proizvoda ako se prepoznaju.
Konačno ako su pakovanje i/ili orginalna ambalaža oštećeni prodavatelj će odbiti postotak od povratka kao doprinos troškovima obnove.
8.4 Ne dovodeći u pitanje troškove popravka i oštećenja na orginalnoj ambalaži, prodavatelj će kupcu refundirati troškove vraćene robe (bez troškova prijevoza nastalih zbog isporuke u iznosu od 30,00 kuna), u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kad je primio obavijest o odustajanju ,prijenosom iznosa naplaćenog na kreditnu karticu (ako se u početku koristio ovaj platni sustav) ili bankovnim prijenosom, u tome slučaju, kupac je odgovoran da odmah pruži bankovne podatke na koje će dobiti povrat.
Prodavatelj zadržava pravo da ne vrati iznos novca sve dok robu ne primi ili kupac ne dokaže da ju je poslao.
8.5 Pravo na povlačenje u potpunosti se gubi zbog nedostatka bitnog uvjeta integriteta robe (ambalaže i/ili njenog sadržaja) , u slučajevima kada prodavatelj utvrdi:
*upotrebu sredstva koja ugrožava njegov integritet ili upotrebu bilo kojeg potrošnog materijala
*nedostatak vanjske ambalaže i/ili orginalne unutarnje ambalaže
*odsutnost elemenata proizvoda (pribor, priručnici, dijelovi…)
*zatvoreni, otvoreni , pritisnuti omoti
*oštećenja proizvoda
U slučaju oduzimanja prava na povlačenje ,roba će ostati u skladištu prodavatelja, dostupna kupcu za naplatu o njegovom trošku.

9.SADRŽAJ I UVJETI UPORABE
9.1 Sav sadržaj na web stranici Internet trgovine www.greenhill-sports.hr mora biti shvaćen samo kao informativan. Sav sadržaj i tehnički listovi (tekstovi, slike, prilozi i sl.) zapravo su usmjereni isključivo na povećanje informacija potencijalnim kupcima u fazi pretpočinjenja.
9.2 Nijedan sadržaj na web stranici www.greenhill-sports.hr ne smije se shvatiti kao reklamni materijal s cilljem da na bilo koji način utječe na odluku o kupnji
9.3 S obzirom na različitu osjetljivost svakog posjetitelja na temu ,ako se vjeruje da je sadržaj na web stranici ww.greenhill-sports.hr umjesto reklamne prirode , svatko ga može prijaviti pisanim putem kontakt forme na web mjestu ili telefonom. Sadržaj smješten na ispitivanje (nakon pažljive procjene) biti će uklonjen ili u svakom slučaju na odgovarajući način izmjenjen
9.4 Sve pružene informacije su samo indikativne, ne predstavljanju izričite preporuke
9.5 Prodavatelj ne daje medicinske ,pravne, psihološke ili psihoterapeutske recepte ili mišljenja
Djelatnici prodavatelja nisu liječnici , stoga su navedeni podaci ( na primjer o zaštiti ili načinima upotrebe proizvoda) općenita svrha objavljivanja ,stoga ne mogu zamijeniti mišljenje ovlaštenog stručnjaka ili nadležnog tijela specijaliziranim znanjem koje se može primijeniti na specifičnost svakog pojedinog slučaja
9.6 prodavatelj i njegovi djelatnici nisu odgovorni za štetu (izravnu ili neizravnu) zbog nepravilne upotrebe podataka sadržanih na ovim stranicama. Stoga će kupac ili posjetitelj koristiti ovu web stranicu pod svojom isključivom odgovornošću, prihvaćajući i potvrđujući da je neće temeljiti na podacima koji su prijavljeni ,kako biste donijeli odluku u vezi sa zdravljem ili bilo kojim tretmanom

10.PRIVATNOST
10.1 Osobni podaci zatraženi prilikom narudžbe prikupljaju se i obrađuju kako bi se udovoljilo izričitim zahtjevima kupac i neće se ni u kojem slučaju i bez razloga prenijeti trećim osobama. Prodavatelj jamči kupcima poštivanje zakonodavstva o obradi osobnih podataka reguliranih kodeksom o privatnosti iz GDDR (je opća uredba o zaštiti osobnih podataka koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. godine)
10.2 Voditelj osobnih podataka je “prodavatelj“ (COMBAT ARENA ,obrt za trgovinu i usluge, adresa Ante Starčevića 35, 34 310 Pleternica ) u svojstvu pravnog zastupnika
10.3 Kupac, u svakom trenutku, ima pravo povući suglasnost za obradu osobnih podataka uz pisanu komunikaciju koja će biti poslana putem e-maila na adresu e-mail prodavatelja.
10.4 Kupac ,koji izjavi da je primio informacije u skladu sa pravima iste, sukladno zakonskim uredbama ima pravo na pristup njihovim podacima na način naveden u njima
10.5 Marketing komunikacija biti će poslana samo uz izričit pristanak kupca izdat zajedno s autorizacijom obrade i podnošenjem u mrežnom registriranom obrascu

11.PRITUŽBE
11.1 Svaka žalba mora se uputiti na :
COMBAT ARENA ,obrt za trgovinu i usluge
Ante Starčevića 35,
34 310 Pleternica

12.NADLEŽNOST I PRIMJENJIVO PRAVO
12.1 Kupoprodajni ugovor između kupca i prodavatelja zaključen je u Hrvatskoj i uređen je hrvatskim zakonom. Za rješavanje građanskih i kaznenih sporova koji proizlaze iz zaključenja ovog ugovora o prodaji na daljinu , ako je kupac potrošač , teritorijalna nadležnost je referentni sud njegove i njezine općine prebivališta. U svim ostalim slučajevima teritorijalna nadležnost je isključivo ona suda u Požegi.

13.ZAŠTITA AUTORSKIH PRAVA I PROMJENE I IZMJENE
13.1 Prodavatelj može izmijeniti uvjete sadržane u ovom dokumentu bez prethodne najave ,a vrijedit će od dana objave. Svi sporovi rješavat će se na sudu u Požegi
13.2 Zaštita autorskih prava
*Internet stranica je isključivo vlasništvo COMBAT ARENA, obrta za trgovinu i usluge tako da je zabranjena zloupotreba podataka, fotografija, tekstova ili drugih podataka koji su dio stranice. Također je zabranjeno kopiranje, distribucija ili bilo kakva upotreba navedenih podataka bez prethodnog znanja odnosno dopuštenja COMBAT ARENA, obrta za trgovinu i usluge

14.ODGOVORNOST ZA UPOTREBU PROIZVODA
14.1Prodavatelj odbija svu odgovornost za nepravilnu upotrebu kupljenih proizvoda. Također , prodavatelj jamči da su proizvodi na ovoj web stranici Internet trgovine www.greenhill-sports.hr orginalni , proizvedeni s pažnjom te pomažu zaštititi do određenog stupnja ,ali vam nisu jamstvo prevencije od ozljeda, korisnici/kupci koji upotrebljavaju proizvode iz našeg asortimana moraju preuzeti potpunu i isključivu vlastitu odgovornost za sav rizik od ozljeda ,uključujući i smrtne ozljede.
Proizvodač i/ili distributer neće preuzeti odgovornost za bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu fizičku ozljedu ili smrtni slučaj prouzročen upotrebom ljudske snage/sile sa proizvodima iz našeg asortimana.
Želimo Vam prvenstveno da možete jednostavno , ugodno i sigurno kupovati 24 sata na dan na našoj Internet trgovini www.greenhill-sports.hr , želimo vam ugodnu kupovinu.
Obratite nam se s povjerenjem, tu smo zbog Vas!

 

Odredbe i uvjeti www.greenhill-sports.hr

Ovi Uvjeti reguliraju

• korištenje ove web stranice
• bilo koji drugi ugovor ili pravni odnos s vlasnikom na obvezujući način. Izrazi pisani velikim slovima definirani su u relevantnom odjeljku ovog dokumenta.

Molimo korisnika da pažljivo pročita ovaj dokument.

Osoba odgovorna za ovu web stranicu je:

Green Hill Hrvatska
Combat Arena , obrt za trgovinu i usluge

Kontakt e-mail vlasnika: info@greenhill-sports.hr

Sljedeći dokumenti uključeni su u Uvjete za upućivanje:

Znati na prvi pogled

• Pravo na odustajanje odnosi se samo na europske potrošače.
• Imajte na umu da određene odredbe ovih Uvjeta mogu biti primjenjive samo na određene kategorije Korisnika. Konkretno, neke odredbe mogu se primjenjivati samo na Potrošače ili samo na Korisnike koji ne djeluju kao Potrošači. Takva se ograničenja uvijek izričito spominju u svakoj pogođenoj klauzuli. Ako nisu navedene, klauzule se primjenjuju na sve korisnike.

UVJETI KORIŠTENJA
Osim ako nije drugačije navedeno, uvjeti korištenja ove web stranice navedeni u ovom odjeljku imaju opću valjanost.

Dodatni uvjeti korištenja ili pristupa koji se primjenjuju u određenim situacijama izričito su navedeni u ovom dokumentu.

Korištenjem ove web stranice Korisnik izjavljuje da zadovoljava sljedeće zahtjeve:

• Ne postoje nikakva ograničenja koja se odnose na korisnike s obzirom na to jesu li potrošači ili profesionalni korisnici;

Registracija

Za korištenje usluge Korisnik može otvoriti korisnički račun na kojem će na potpun i istinit način navesti sve tražene podatke i informacije.
Uslugu možete koristiti čak i bez registracije ili kreiranja računa. Međutim, u tom slučaju određene funkcije možda neće biti dostupne.

Odgovornost je korisnika da svoje vjerodajnice za prijavu čuvaju na sigurnom i da očuvaju njihovu povjerljivost. U tu svrhu, Korisnici moraju odabrati lozinku koja odgovara najvišoj razini sigurnosti dostupnoj na ovoj web stranici.

Stvaranjem računa, Korisnik se slaže da je u potpunosti odgovoran za sve aktivnosti koje se izvode s njegovim vjerodajnicama za prijavu.
Korisnici su dužni odmah i nedvosmisleno obavijestiti Vlasnika putem podataka za kontakt navedenih u ovom dokumentu ako vjeruju da su njihovi osobni podaci, kao što su korisnički račun, vjerodajnice za prijavu ili osobni podaci, povrijeđeni, nezakonito distribuirani ili oduzeti.

Zatvaranje računa

Korisnik može slobodno zatvoriti svoj račun i prestati koristiti uslugu u bilo kojem trenutku slijedeći ovaj postupak:

Kontaktiranjem Voditelja obrade na adrese navedene u ovom dokumentu.

Obustava i otkazivanje računa

Vlasnik zadržava pravo obustaviti ili poništiti korisnički račun u bilo koje vrijeme prema vlastitom nahođenju i bez prethodne najave, ako to smatra neprikladnim, uvredljivim ili protivnim ovim Uvjetima.

Obustava ili otkazivanje računane daje Korisniku nikakvo pravo na naknadu, naknadu ili naknadu.

Obustava ili otkazivanje računa iz razloga koji se mogu pripisati korisniku ne oslobađa korisnika od plaćanja bilo kakvih naknada ili cijena koje bi mogle biti primjenjive.

Sadržaj na ovoj web stranici

Osim ako nije drugačije naznačeno ili jasno prepoznatljivo, sav sadržaj dostupan na ovoj web stranici je u vlasništvu ili osiguran od strane Vlasnika ili njegovih davatelja licence.

Vlasnik poduzima maksimalnu brigu da sadržaj dostupan na ovoj web stranici ne krši važeće zakone ili prava trećih strana. Međutim, to nije uvijek moguće.

U takvim slučajevima, ne dovodeći u pitanje prava i pravno provedive zahtjeve, korisnici se mole da svoje pritužbe upute na adrese navedene u ovom dokumentu.

Prava na sadržaj ove web stranice

Vlasnik ima i izričito zadržava sva prava intelektualnog vlasništva na gore navedenim sadržajima.

Korisnici nisu ovlašteni koristiti sadržaj na bilo koji način koji nije nužan ili implicitan za ispravno korištenje usluge.

Posebno, ali bez iznimke, zabranjeno je Korisnicima kopirati, preuzimati, dijeliti izvan dolje navedenih ograničenja, mijenjati, prevoditi, obrađivati, objavljivati, prenositi, prodavati, dodjeljivati pod licence, transformirati, prenositi/otuđivati trećim stranama ili stvarati djela izvedena iz sadržaja dostupnog na ovoj web stranici, kako bi trećim stranama omogućili poduzimanje takvih aktivnosti putem njihovog korisničkog računa ili uređaja, čak i bez njihovog znanja.

Gdje je izričito naznačeno na ovoj web stranici, korisnik je ovlašten preuzimati, kopirati i/ili dijeliti određeni sadržaj dostupan na ovoj web stranici isključivo u osobne i nekomercijalne svrhe te pod uvjetom da se poštuje pripisivanje autorstva djela, kao i naznaku bilo koje druge relevantne okolnosti koju zatraži Voditelj obrade podataka.

Ograničenja i isključenja predviđena zakonom o autorskim pravima ostaju nepromijenjena.

Pristup vanjskim resursima

Putem ove web stranice, korisnici mogu imati pristup resursima koje pružaju treće strane. Korisnici potvrđuju i prihvaćaju da Vlasnik nema kontrolu nad tim resursima i stoga nije odgovoran za njihov sadržaj i dostupnost.

Uvjete primjenjive na resurse koje pružaju treće strane, uključujući one primjenjive na bilo kakve ustupke prava na sadržaj, određuju same treće strane i reguliraju ih odgovarajućim uvjetima ili, u nedostatku, zakonom.

Dopuštena uporaba
Ovo web mjesto i usluga mogu se koristiti samo u svrhe za koje su ponuđeni, u skladu s ovim Uvjetima iu skladu s primjenjivim zakonom.

Isključiva je odgovornost korisnika osigurati da korištenje ove web stranice i/ili usluge ne krši zakon, propise ili prava trećih strana.

Stoga, Voditelj obrade podataka pridržava pravo poduzeti bilo koju prikladnu mjeru za zaštitu svojih legitimnih interesa, a posebno uskratiti Korisniku pristup ovoj web stranici ili usluzi, raskinuti ugovore, prijaviti bilo koju kažnjivu aktivnost koja se provodi putem ove stranice. Web ili Dostava nadležnim tijelima – str. pr. sudsko ili upravno tijelo – kad god Korisnik postavi ili postoji sumnja da postavi:

• kršenja zakona, propisa i/ili Uvjeta;
• povreda prava trećih osoba;
• radnje koje mogu značajno naštetiti legitimnim interesima Voditelja obrade podataka;
• prekršaje protiv vlasnika ili treće strane.

ODREDBE I UVJETI PRODAJE

Plaćeni proizvodi

Neki od proizvoda ponuđenih na ovoj web stranici kao dio usluge podliježu naknadi.

Stope, trajanje i uvjeti primjenjivi na prodaju takvih proizvoda opisani su u nastavku i u odgovarajućim odjeljcima ove web stranice.

Opis proizvoda

Cijene, opisi i dostupnost proizvoda navedeni su u odgovarajućim odjeljcima ove web stranice i podložni su promjenama bez prethodne obavijesti.

Iako su proizvodi na ovoj web stranici predstavljeni s najvećom tehnički mogućom točnošću, predstavljanje na ovoj web stranici na bilo koji način (uključujući, ovisno o slučaju, grafičke materijale, slike, boje, zvukove) namijenjeno je samo kao referenca i ne implicira jamstvo u pogledu karakteristika kupljenog Proizvoda.

Karakteristike odabranog Proizvoda bit će specificirane tijekom postupka kupnje.

Postupak kupnje

Svaka faza, od odabira proizvoda do narudžbe, dio je postupka kupnje.

Postupak kupnje uključuje sljedeće korake:

• Molimo korisnike da odaberu željeni Proizvod i da potvrde svoj odabir kupnje.
• Nakon provjere podataka vidljivih u izboru kupnje, korisnici mogu izvršiti narudžbu prosljeđivanjem.

Slanje narudžbe

Slanje narudžbe uključuje sljedeće:

Slanje narudžbe od strane Korisnika određuje sklapanje ugovora i daje Korisniku obvezu plaćanja cijene, poreza i svih dodatnih naknada i troškova, kako je navedeno na stranici narudžbe.
U slučaju da kupljeni Proizvod zahtijeva aktivan doprinos Korisnika, kao što je pružanje informacija ili osobnih podataka, specifikacija ili posebnih zahtjeva, prosljeđivanje narudžbe također predstavlja obvezu Korisnika na suradnju s posljedicama.
Nakon što je narudžba poslana, Korisnicima će biti poslana potvrda o primitku narudžbe.
Sve obavijesti koje se odnose na gore opisani postupak kupnje bit će poslane na e-mail adresu koju je Korisnik naveo u tu svrhu

Cijene

Tijekom procesa kupnje i prije predaje narudžbe, Korisnici su uredno obaviješteni o svim provizijama, porezima i troškovima (uključujući sve troškove dostave) koji će im biti naplaćeni.

Cijene na ovoj web stranici:

• ovisno o odjeljku koji korisnik konzultira, oni uključuju sve primjenjive provizije, poreze i troškove ili su naznačeni bez primjenjivih provizija, poreza i troškova.

Sredstva plaćanja

Pojedinosti o prihvaćenim načinima plaćanja istaknute su tijekom postupka kupnje.

Neki načini plaćanja povezani su s dodatnim uvjetima ili uključuju dodatne troškove. Detaljne informacije mogu se pronaći u relevantnom odjeljku ove web stranice.

Svim plaćanjima upravljaju neovisno usluge trećih strana. Stoga ovo web mjesto ne prikuplja podatke o plaćanju – poput brojeva kreditnih kartica – ali prima obavijest nakon što je plaćanje uspješno.

U slučaju da plaćanje jednim od raspoloživih sredstava ne uspije ili je odbijeno od strane pružatelja platnih usluga, Vlasnik nije dužan izvršiti nalog. Svi troškovi ili provizije proizašli iz neuspjelog ili odbijenog plaćanja su odgovornost Korisnika.

Autorizacija za buduća plaćanja putem PayPala

U slučaju da Korisnik autorizira PayPal funkciju koja omogućuje buduću kupnju, ovo će web mjesto pohraniti identifikacijski kod povezan s Korisnikovim PayPal računom. Na taj će način ova web stranica moći automatski obraditi plaćanja za buduće kupnje ili za plaćanje periodičnih obroka prethodne kupnje.

Autorizaciju je moguće opozvati u bilo kojem trenutku kontaktiranjem Vlasnika ili promjenom osobnih postavki PayPala.

Zadržavanje prava vlasništva

Sve dok Vlasnik ne primi uplatu cjelokupne kupoprodajne cijene, Korisnik ne stječe vlasništvo nad naručenim proizvodima.
Dostava

Isporuka se vrši na adresu koju korisnik navede i na način naveden u sažetku narudžbe.

U trenutku dostave, Korisnici moraju provjeriti sadržaj paketa i odmah prijaviti sve anomalije na kontakt podatke navedene u ovom dokumentu ili kako je opisano u dostavnici. Korisnici mogu odbiti primiti paket ako je vidljivo oštećen.

Dostava se može izvršiti u zemljama ili teritorijima navedenim u relevantnom odjeljku ove web stranice.

Rokovi isporuke navedeni su na ovoj web stranici ili tijekom postupka kupnje.

Neuspješna isporuka

Vlasnik ni na koji način nije odgovoran za bilo kakve pogreške u isporuci koje proizlaze iz netočnosti ili propusta koje je Korisnik počinio prilikom ispunjavanja narudžbenice, niti za bilo kakvu štetu ili kašnjenja koja nastanu nakon dostave kuriru ako je potonji dobio upute od strane ‘Korisnika’.

U slučaju da roba nije isporučena ili preuzeta na vrijeme ili u zadanom roku, ista će biti vraćena Vlasniku, koji će kontaktirati Korisnika radi zakazivanja drugog pokušaja isporuke ili dogovora o daljnjim mjerama.

Osim ako nije drugačije navedeno, svaki pokušaj dostave počevši od drugog će se naplatiti Korisniku.

Prava korisnika

Pravo na odustanak

Osim ako ne postoji iznimka, Korisnik može imati pravo odustati od ugovora u dolje navedenom roku (obično 14 dana) iz bilo kojeg razloga i bez opravdanja. Korisnik može pronaći dodatne informacije o pravu na odustanak u ovom odjeljku.

Tko uživa pravo na odustanak 
Ako se jedna od dolje navedenih iznimaka ne dogodi, Korisnici koji djeluju kao europski potrošači prema zakonu uživaju pravo odustati od ugovora sklopljenih na mreži (ugovori na daljinu) u roku navedenom u nastavku iz bilo kojeg razloga i bez potrebe za obrazloženjem.

Korisnici koji ne ispunjavaju ove uvjete ne uživaju prava opisana u ovom odjeljku.

Ostvarivanje prava na odustanak 

Za ostvarivanje prava na odustanak, Korisnik mora poslati Vlasniku nedvosmislenu obavijest o namjeri odustajanja od ugovora.

U tu svrhu, Korisnik može koristiti standardni obrazac za povlačenje koji se nalazi u odjeljku definicija ovog dokumenta. Međutim, Korisnik je slobodan izraziti namjeru odustajanja od ugovora u bilo kojem drugom prikladnom obliku. Kako bi se poštivao rok u kojem se pravo mora ostvariti, Korisnik mora poslati izjavu o odustajanju prije isteka roka za odustajanje.

Kada ističe rok za odustajanje?

• U slučaju kupnje robe, rok za odustajanje istječe nakon 14 dana od dana kada Korisnik ili treća osoba – koju on odredi, a nije dostavljač – preuzme robu u posjed.

• U slučaju kupnje više roba naručenih zajedno, ali isporučenih odvojeno ili u slučaju kupnje jedne robe koja se sastoji od više partija ili komada koji se isporučuju odvojeno, rok za odustajanje istječe nakon 14 dana od dana kada je Korisnik ili treća strana – od njih zaduženih i različita od kurira – preuzima posljednju robu, serije ili komade.

Učinci odvikavanja

Vlasnik nadoknađuje sve primljene uplate, uključujući, ako su izvršene, one koje se odnose na troškove dostave Korisnicima koji su pravilno iskoristili pravo na povlačenje.

Međutim, viši trošak proizašao iz odabira određenog načina dostave koji nije najjeftinija standardna isporuka koju nudi Vlasnik, snosit će Korisnik.

Povrat se vrši bez nepotrebnog odgađanja, au svakom slučaju u roku od 14 dana od dana kada je Vlasnik obaviješten o odluci Korisnika o odustajanju od ugovora. Osim ako nije drugačije dogovoreno s Korisnikom, povrat novca se vrši istom metodom plaćanja korištenom za početnu transakciju. Korisnik ne smije snositi nikakve troškove kao posljedicu povlačenja.

…o ugovorima o kupnji materijalne imovine 

Osim ako Vlasnik nije ponudio preuzimanje robe, Korisnik je dužan robu vratiti Vlasniku ili drugoj osobi koju je on ovlastio da je primi bez nepotrebnog odgađanja, au svakom slučaju u roku od 14 dana od dana kada je priopćio svoju namjeru odstupiti od ugovora.

Rok je ispoštovan ako se isporuka robe dostavljaču ili drugoj ovlaštenoj osobi izvrši prije isteka gore opisanog roka od 14 dana. Povrat se može zadržati do primitka robe ili dok Korisnik ne dostavi dokaz da ju je vratio.

Korisnik je odgovoran za smanjenje vrijednosti robe koja proizlazi iz uporabe robe drugačije od one potrebne za utvrđivanje njezine prirode, svojstava i funkcioniranja.

Troškove povratne dostave tereti Korisnik. 

Jamstva

Pravno jamstvo sukladnosti proizvoda

Prema europskom zakonodavstvu, prodavatelj jamči sukladnost prodane robe minimalno 2 godine od isporuke. Stoga je prodavatelj dužan osigurati da kupljena roba ima obećanu ili razumno predvidljivu kvalitetu, funkcionalnost ili karakteristike najmanje dvije godine od trenutka isporuke kupcu.

Ako se Korisnici ponašaju kao europski potrošači, zakonsko jamstvo sukladnosti robe primjenjuje se na artikle dostupne na ovoj web stranici u skladu sa zakonima zemlje u kojoj obično borave.

Nacionalni zakoni te zemlje mogu ovim Korisnicima dati šira prava.

Potrošači koji ne djeluju kao europski potrošači mogu uživati prava jamstva usklađenosti prema zakonodavstvu zemlje u kojoj obično borave.

Zadovoljan ili nadoknađen za kupnju robe

Ne dovodeći u pitanje odredbe zakona, Vlasnik daje Korisnicima pravo da odustanu od kupnje kojom nisu zadovoljni u roku od 30 dana od isporuke robe, uz povrat cijene.

Nositelj će vratiti cijenu proizvoda kupljenog istim načinom plaćanja kao i izvorna transakcija.
Kako bi iskoristili ovo pravo, Korisnici moraju poslati nedvosmislenu komunikaciju Voditelju obrade podataka. Iako nije potrebno navesti razlog, korisnici se ljubazno mole da navedu razlog zašto žele koristiti jamstvo povrata novca.

U istom gore navedenom roku, Korisnici također moraju vratiti kupljenu robu Vlasniku, o svom trošku, vodeći računa da ista bude netaknuta, čista i prikladna za daljnju prodaju. Roba se mora vratiti u originalnom pakiranju.
Čim roba bude primljena, Vlasnik će provjeriti jesu li ispunjeni svi uvjeti jamstva povrata i, ako jesu, izvršit će povrat kupoprodajne cijene.

Ograničenje odgovornosti i odštete

Zajedničke odredbe

Nema impliciranog odricanja

Neiskorištenje zakonskih prava ili zahtjeva koji proizlaze iz ovih Uvjeta od strane Vlasnika ne predstavlja odricanje od istih. Nikakvo odricanje ne može se smatrati konačnim u odnosu na određeno pravo ili bilo koje drugo pravo.

Prekid usluge 

Kako bi osigurao najbolju moguću razinu usluge, Vlasnik zadržava pravo prekida usluge u svrhu održavanja, ažuriranja sustava ili bilo kojih drugih promjena, uz odgovarajuću obavijest korisnicima.

U granicama zakona, Vlasnik zadržava pravo obustave ili potpunog ukidanja Usluge. U slučaju prekida usluge, Voditelj obrade će osigurati da Korisnici mogu izvući svoje osobne podatke i informacije u skladu s odredbama zakona.

Nadalje, usluga možda neće biti dostupna iz razloga koji su izvan razumne kontrole vlasnika, kao što je viša sila (npr. štrajkovi, infrastrukturni kvarovi, nestanci struje, itd.).

Preprodaja usluge
Korisnici nisu ovlašteni reproducirati, umnožavati, kopirati, prodavati, preprodavati ili iskorištavati ovu web stranicu ili uslugu u cijelosti ili djelomično bez prethodnog pisanog pristanka vlasnika, izraženog izravno ili putem legitimnog programa preprodaje.

Politika privatnosti

Informacije o obradi osobnih podataka sadržane su u politici privatnosti ove web stranice.

Intelektualno vlasništvo

Ne dovodeći u pitanje bilo koju konkretniju odredbu sadržanu u Uvjetima, prava intelektualnog i industrijskog vlasništva, kao što su autorska prava, zaštitni znakovi, patenti i modeli koji se odnose na ovu web stranicu, isključivo su u vlasništvu Vlasnika ili njegovih davatelja licence i zaštićena su propisima i međunarodnim ugovorima. primjenjivo na intelektualno vlasništvo.

Svi zaštitni znakovi – riječni ili figurativni – i bilo koji drugi razlikovni znak, tvrtka, oznaka usluge, ilustracija, slika ili logotip koji se pojavljuju u vezi s ovom web stranicom jesu i ostaju isključivo vlasništvo vlasnika ili njegovih davatelja licence i zaštićeni su u skladu sa zakonodavstvom i međunarodne ugovore koji se primjenjuju na intelektualno vlasništvo.

Promjene Uvjeta

Vlasnik zadržava pravo izmjene Uvjeta u bilo kojem trenutku. U tom slučaju Vlasnik će Korisnike na odgovarajući način obavijestiti o promjenama.

Promjene će utjecati na odnos s Korisnikom samo u budućnosti.

Daljnje korištenje usluge podrazumijeva prihvaćanje korisnika ažuriranih Uvjeta. Ukoliko Korisnik ne želi prihvatiti promjene, mora prestati koristiti uslugu. Neprihvaćanje ažuriranih Uvjeta može rezultirati pravom svake strane da se povuče iz Ugovora.

Prethodna primjenjiva verzija nastavlja upravljati odnosom do prihvaćanja od strane Korisnika. Ovu verziju možete zatražiti od voditelja obrade podataka.

Ako to zahtijeva mjerodavni zakon, Voditelj obrade će odrediti datum do kojeg će izmjene Uvjeta stupiti na snagu.

Prijenos ugovora

Vlasnik pridržava pravo prenijeti, ustupiti, raspolagati, preinačiti ili ugovoriti pojedina ili sva prava i obveze iz ovih Uvjeta, vodeći računa o legitimnim interesima Korisnika.

Primjenjuju se odredbe koje se odnose na izmjene ovih Uvjeta.

Korisnik nije ovlašten ustupati ili prenositi svoja prava i obveze iz Uvjeta bez pisanog pristanka Vlasnika.
Kontakti

Sva komunikacija u vezi s korištenjem ove web stranice mora se slati na adrese navedene u ovom dokumentu.

Zaštitna klauzula

Ako bi bilo koja od odredbi ovih Uvjeta trebala biti ili postati ništavna ili neučinkovita prema primjenjivom zakonu, ništavnost ili neučinkovitost ove odredbe ne uzrokuje neučinkovitost preostalih odredbi, koje stoga ostaju važeće i učinkovite.

Korisnici iz SAD-a

Svaka nevaljana ili neučinkovita odredba će se tumačiti i prilagoditi u mjeri potrebnoj da bude valjana, učinkovita i u skladu s izvornom svrhom.
Ovi Uvjeti čine cjelokupni ugovor između Korisnika i Vlasnika u vezi s uređenim objektom i imaju prednost nad svakom drugom komunikacijom, uključujući sve prethodne ugovore, između strana u vezi s uređenim objektom.
Ovi Uvjeti će se provoditi u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom.

EUROPSKI KORISNICI
Ako neka odredba ovih Uvjeta bude ili postane ništavna, nevažeća ili neučinkovita, strane će nastojati sporazumno utvrditi valjanu i učinkovitu odredbu koja će zamijeniti ništavnu, nevažeću ili neučinkovitu.
U slučaju nepostizanja dogovora unutar gore navedenih uvjeta, ako je to dopušteno ili predviđeno primjenjivim zakonom, ništavna, nevažeća ili neučinkovita odredba bit će zamijenjena primjenjivom pravnom disciplinom.

Bez obzira na prethodno navedeno, ništetnost, nevaljanost ili neučinkovitost određene odredbe ovih Uvjeta ne rezultira ništavnošću cijelog Ugovora, osim ako su ništetne, nevaljane ili neučinkovite odredbe prema Ugovoru bitne ili takve važnosti da bi strane nisu sklopili ugovor ako su znali da će odredba biti nevaljana, ili u slučajevima kada bi preostale odredbe značile pretjeran i neprihvatljiv teret za jednu od strana.

Mjerodavno pravo 

Uvjeti su uređeni zakonom mjesta gdje je Vlasnik osnovan, kao što je navedeno u relevantnom odjeljku ovog dokumenta, bez obzira na pravila o sukobu.

Iznimka za europske potrošače

Međutim, bez obzira na prethodno navedeno, ako se Korisnik ponaša kao europski potrošač i ima uobičajeno boravište u državi čiji zakon predviđa višu razinu zaštite potrošača, ta viša razina zaštite prevladava.

Nadležnost 

Isključivu nadležnost za rješavanje bilo kakvog spora koji proizlazi iz ili u vezi s Uvjetima ima sudac mjesta gdje je vlasnik sjedište, kao što je naznačeno u relevantnom odjeljku ovog dokumenta.

Iznimka za europske potrošače

Prethodno se ne odnosi na korisnike koji djeluju kao europski potrošači ili potrošači koji se nalaze u Švicarskoj, Norveškoj ili na Islandu.

Rješavanje sporova

Prijateljsko rješavanje sporova

Korisnici mogu eventualne sporove prijaviti Vlasniku koji će ih nastojati riješiti mirnim putem.

Iako pravo Korisnika na poduzimanje pravnih radnji ostaje nepromijenjeno, u slučaju sporova u vezi s korištenjem ove web stranice ili usluge, od korisnika se traži da kontaktiraju vlasnika na adrese navedene u ovom dokumentu.

Korisnik može uputiti pritužbu na adresu e-pošte Vlasnika navedenu u ovom dokumentu, uključujući kratak opis i, ako je primjenjivo, pojedinosti dotične narudžbe, kupnje ili računa.

Voditelj obrade obradit će zahtjev bez nepotrebnog odgađanja i u roku od 21 dana od primitka.

Definicije i pravne reference

Ova web stranica (ili ova aplikacija)
Struktura koja omogućuje pružanje Usluge.

Sporazum 
Svaki pravno obvezujući ili ugovorni odnos između Vlasnika i Korisnika reguliran Uvjetima.

Komercijalni korisnik 
Svaki korisnik koji ne odgovara definiciji potrošača.

Europski korisnik (ili europa)
Definira Korisnika fizički prisutnog ili sa sjedištem u Europskoj uniji, bez obzira na nacionalnost.

Model obrasca za povlačenje 
Adresirano na:
GREEN HILL HRVATSKA
Combat Arena ,obrt za trgovinu i usluge
E-mail: info@greenhill-sports.hr

Ovim putem obavještavam o povlačenju iz mog/našeg ugovora o prodaji sljedećih proizvoda/usluga:
_______________________________ (ovdje unesite opis roba/usluga od kojih namjeravate odustati)
• Naručeno:____________________________(datum)
• Primljeno: ____________________________ (datum)
• Ime i prezime potrošača:__________________________
• Adresa potrošača: _________________________________
• Datum:______________________________________________
(potpišite samo ako je ovaj obrazac objavljen na papiru)

Vlasnik (ili mi)

Označava fizičku ili pravnu osobu koja pruža ovu web stranicu i/ili nudi uslugu korisnicima.

Proizvod 
Roba ili usluga koja se može kupiti putem ove web stranice, kao što su materijalna dobra, digitalne datoteke, softver, usluge rezerviranja itd. Prodaja proizvoda može biti dio usluge, kao što je definirano gore.

Servis 

Usluga koja se nudi putem ove web stranice kako je opisana u Uvjetima i na ovoj web stranici.

Pojmovi

Svi uvjeti primjenjivi na korištenje ove web stranice i/ili pružanje usluge kako je opisano u ovom dokumentu, kao i u bilo kojem drugom dokumentu ili ugovoru koji je s njim povezan, u odgovarajućoj najnovijoj verziji.

Korisnik (ili Vi) 

Označava svaku fizičku osobu koja koristi ovu web stranicu.

Potrošač 
Svaka fizička osoba koja kao Korisnik koristi robu ili usluge u osobne svrhe i općenito djeluje u svrhe nevezane uz njegovu poslovnu, trgovačku, obrtničku ili profesionalnu djelatnost.

Telefonski broj i e-mail adresa bit će podijeljena s kurirom zaduženim za dostavu kako bi mogli kontaktirati kupca u slučaju kašnjenja ili problema s dostavom.

Zaprimanjem narudžbe kupac prihvaća gore navedene uvjete prodaje u cijelosti