combat-arena-logo

NAŠA PRIČA

_

Strast prema borilačkim sportovima i sportu općenito, dovela nas je da u rujnu 2020. godine otvorimo internet trgovinu borilačkom i sportskom opremom u gradu Pleternici, Požeško-slavonska županija, Hrvatska.

Cilj nam je profesionalnim i rekreativnim sportašima pružiti kvalitetnu opremu za različite borilačke i timske sportove.

Kroz dugogodišnju suradnju s instruktorima i trenerima raznih borilačkih sportova, stekli smo osjećaj za potrebe i zahtjeve sportaša na svim razinama, od rekreativaca do sportaša koji se natječu na visokoj razini.

Internet trgovina GREEN HILL rezultat je suradnje s njemačkom tvrtkom GREEN HILL GmbH. Combat Arena ekskluzivni je zastupnik opreme Green Hill Sports za Hrvatsku te jedini ovlašteni zastupnik i distributer opreme u Hrvatskoj. Radi se o renomiranom njemačkom brendu koji ima širok spektar opreme za borilačke sportove i sportsku opremu.

U ponudi imamo veliki izbor opreme vrhunske kvalitete za različite borilačke sportove: boks, kickboxing,judo, sambo,muay thai ,MMA,karate.
Nudimo i fitness opremu te opremu za različite timske sportove: lopte za odbojku, lopte za nogomet, lopte za rukomet , nogometne dresove , trenirke, golmansku opremu, itd.

Obratite nam se s povjerenjem. Tu smo zbog Vas!

GREEN HILL je vodeći svjetski brend za proizvodnju borilačke i sportske opreme s dugogodišnjom tradicijom od 1964. godine! Prisutan je u brojnim državama u svijetu, a od sada je dostupan i u Hrvatskoj putem naše internet trgovine. GREEN HILL nudi visokokvalitetnu opremu specijaliziranu za široku paletu sportova s posebnim naglaskom na borilačke sportove.

O samom uspjehu i kvaliteti brenda GREEN HILL dovoljno govori dugogodišnja tradicija, brojni službeni partneri, te brojna međunarodna priznanja.