GreenHIll_HR_Zastavica_2-01

O NAMA

_

Greenhill-sports.hr je internetska trgovina službenog predstavništva marke Green Hill u Hrvatskoj. U našoj online trgovini možete pronaći amatersku i profesionalnu opremu za boks, MMA, sambo, judo , tajlandski boks, kickboxing i druge borilačke vještine.

Green Hill proizvodi predstavljeni su u Hrvatskoj od 2020. godine, brand je osvojio ne samo srca mnogih profesionalnih sportaša, već i amatera, nudeći izvrsnu kvalitetu po pristupačnoj cijeni. Green Hill proizvodi su dostupni putem naše internetske trgovine. Osim toga, Green Hill je pridonio razvoju borilačkih vještina u cijelom svijetu , posebno boksa, juda i SAMBO-a, sponzorirajući prvenstva, poboljšavajući opremu i podupirući sportaše.

Povijest Green Hill-a

_

Rana povijest tvrtke započela je početkom 1900-ih, kada je mladi tenisač C Em Dean, koji je i sam pravio rekete, popravljao reket svog prijatelja. Kvaliteta popravka i održavanja reketa toliko je impresivna njegovom prijatelju da savjetuje mladom C.M. Deanu da svoje vještine pretvori u profesiju.

Uskoro je C.M. Dean počeo profesionalno proizvoditi teniske rekete i vrlo brzo se etablirao u sportskoj industriji kao pouzdan dobavljač teniskih reketa i pribora, pod vlastitim imenom “Chandry Sports”. Tijekom vremena, asortiman proizvoda počeo se širiti na druge sportove, nakon čega je tvrtka stekla novo ime Torpedo Sport. Novo ime počelo se smatrati simbolom kvalitete i postavljati nove standarde na tržištu u Indiji. Britanska vlada, kao jedan od glavnih kupaca, potaknula je Torpedo Sports da poveća promet i uvede najnovije tehnologije u proizvodnji.

Sve je prošlo prilično dobro, ali s pojavom novih tehnologija i materijala, tvrtka nije imala vremena obnoviti je u novim stvarnostima zbog čega je počela imati financijskih problema. Krizu u poduzeću bilo je moguće prevladati tek 1964. godine osoba opsjednuta idejom, hrabrošću i povjerenjem u radikalnu obnovu proizvodnje i tehnologija i poslovnih procesa koji zadovoljavaju standarde novog vremena. Nova tvrtka se zvala Green Hill. koja se specijalizirala za proizvodnju opreme za kriket i boksačke opreme.

Osamdesetih godina dolaskom sadašnjeg predsjednika Green Hill-a, Jahangira Riaza, proizvodnja ulazi u moderno doba prodaje i marketinga. Tada mlad i energičan vođa, na mnogo načina misli da je inovativan i nekonvencionalan za prethodne menadžere. Morat će se suočiti sa šefom vlastite obiteljske tvrtke, ali Jahangir Riaz nikada ne pristaje na kompromise u svojim odlukama, što će mu na kraju omogućiti da postigne svjetsko priznanje za Green Hill.

Povijest tvrtke prešla je stogodišnjicu. Za to vrijeme, mala obiteljska tvrtka za proizvodnju sportske opreme prerasla je u veliku proizvodnju, a tvrtka je postala jedan od svjetskih lidera u segmentu borilačkih vještina. I premda se asortiman značajno proširio, boksački proizvodi i dalje su vodeći smjer marke.

Green Hill-a danas

_

Nakon desetljeća razvoja, naša tvrtka se etablirala kao pouzdan proizvođač koji prati najnovije trendove i dostignuća u području materijala, proizvodnih tehnologija i sportskih tehnologija, uvijek poštujući međunarodne standarde kvalitete, o čemu svjedoči certificiranje upravljanja kvalitetom prema ISO 9001.

Trenutno Green Hill proizvodi više od 5000 artikala raznih proizvoda u 25 različitih linija proizvoda, za sportove kao što su: MMA, boks, judo, sambo, odbojka, rukomet i nogomet. U našem asortimanu možete pronaći rukavice za borilačke vještine, torbe i kruške, zaštitnu opremu, kimona, sportsku odjeću, pribor i opremu za trening, ali kao i do sada, naš prioritetni smjer ostaje oprema i oprema za boks i borilačke sportove.

Najvještija i najiskusnija radna snaga u industriji sportske opreme posjeduje specijalizirana postrojenja za preradu sirovina. jedna od najvećih boksačkih i borilačkih produkcija u vlasništvu marke. Brzi lanac opskrbe s mogućnošću slanja skupnih narudžbi.

  • Zbog visoke kvalitete proizvoda i pristupačne politike cijena, Green Hill proizvodi osvojili su simpatije amatera i profesionalnih sportaša iz cijelog svijeta.
  • Green Hill je tri puta nagrađen titulom službenog dobavljača Olimpijskih igara i bio je službeni dobavljač za više od 500 međunarodnih boksačkih i borilačkih natjecanja.
  • Green Hill opremu za natjecanje odobrava šest različitih međunarodnih sportskih saveza.

Danas su mnoge senzacionalne boksačke i borilačke superzvijezde nekada bile ambiciozni sportaši koji su bili povezani s Green Hillom u osvit karijere.

Naša misija je izvrsne kvalitete po pristupačnoj cijeni! Nastojimo osigurati jednakost svih sportaša i sportašica bez obzira na njihovu financijsku situaciju, prema tome, glavna ideja od osnutka tvrtke bila je ponuditi vrhunsku sportsku opremu po razumnoj cijeni.

Cilj je poboljšati se svaki dan. Nastojim pružiti najbolje. “Kao i sportaši koje tvrtka podržava, nastoji se svakodnevno poboljšavati kako bi izvukla maksimum iz sebe i isporučila ga kupcima” Korporativne vrijednosti u središtu našeg poslovanja ključne su za sve procese koji se odvijaju u tvrtki – od strateških poslovnih odluka do svakodnevnog poslovanja.

U praksi to znači da veliku pozornost posvećujemo poštivanju međunarodnih standarda kvalitete i proizvodnje, nastojimo osigurati najbolje uvjete rada za zaposlenike, kao i boriti se za čistoću okoliša i pomoći u zaštiti okoliša. To potvrđuje i certifikacija proizvodnje i upravljanja prema ISO 9001.

Pomno pratimo najnovije trendove i napredak u materijalima, tehnologiji proizvodnje i sportskoj tehnologiji, što nam omogućuje da budemo konkurentni i proizvedemo više od 5.000 artikala različitih proizvoda u 25 različitih linija proizvoda.

Vlastiti proizvodni kompleks i tvornica omogućuju nam kontrolu cijelog proizvodnog lanca od prerade sirovina do konačne ambalaže, kao i provođenje najbržeg lanca opskrbe s mogućnošću otpreme veleprodajnih serija na dan narudžbe.

U našem asortimanu postoji široka paleta proizvoda, među kojima možete pronaći: rukavice za borilačke vještine, torbe i kruške, zaštitnu opremu, kimona, sportsku odjeću, pribor i opremu za trening i još mnogo toga. Ali, kao i prije, naš prioritet ostaje oprema i oprema za boks i borilačke sportove.

Green Hill je multinacionalna i multikulturološka tvrtka. Formiramo se u skladu sa zahtjevima, kulturom i jezikom zemlje u kojoj se razvijamo, nastojeći održati lokalnu kulturu i podijeliti njezine vrijednosti.

U svijetu postoji 25 predstavništava Green Hilla: SAD, Rusija, Italija, Bugarska, Egipat, Koreja, UAE, Njemačka, Grčka, Velika Britanija, Kazahstan, Bjelorusija, Ukrajina, Azerbajdžan, Turska, ,Srbija ,Kolumbija ,Brazil ,Kanada , Poljska ,Norveška ,Libanon, Ukrajina ,Pakistan i Hrvatska .