Fokuseri

Boksački fokuseri su oprema za pripremu sportaša za sparing ili punu kontaktnu borbu, kao i za pravilno postavljanje udarca, obradu potrebnih pokreta i savladavanje boksačkih tehnika. Sportski trening na fokuserima u paru razvija reakciju i koordinaciju pokreta.

Vrste

Katalog naše internetske trgovine predstavlja razne vrste boksačkih fokusera:

  • Ravni s ravnom pločom. Prikladniji su za sportaše visoke i srednje visine koji prakticiraju izravne udarce. Najpopularniji materijal za takve rukavice je eko-koža, koja se odlikuje pristupačnom cijenom, dobrom otpornošću na habanje i izdržljivošću.
  • Zakrivljeni fokuseri -dizajnirani za vježbanje kuka, aperkata i drugih udaraca, mogu ih koristiti boksači bilo koje veličine. Izrađene su od prave kože, a iznutra su ispunjene poliuretanskom pjenom koja stvara kruti sloj između ruke i udarne površine.

Prije nego što kupite boksačke fokusere, obratite se našem stručnjaku – on će vam pomoći da napravite pravi izbor. Robu ćemo isporučiti bilo gdje u Hrvatskoj!

Ovdje ćete pronaći boksačke fokuser rukavice za treniranje boksa i tehnika udaranja. Rukavice za brzinu, snagu, preciznost i fokus izvrstan su alat za optimizaciju svakog aspekta treninga. Odabrali smo najbolje brendove rukavica za udaranje kako bismo osigurali maksimalnu udobnost i kvalitetu marke GREEN HILL vrh u proizvodnji artikala za borilačke sportove. Njihov poseban zakrivljeni oblik omogućuje im bolje ublažavanje udaraca sportaša.

Prikazuje se svih 16 rezultata