14 DANA ROK ZA ZAMJENU ILI POVRAT
Naša želja je da se na našoj Internet trgovini greenhill-sports.hr kupujete sigurno, ugodno i bezbrižno.
Proizvodi se kupuje bez probavanja stoga omogućujemo da u roku od 14 dana vratite ili zamijenite proizvod.

ZAMJENA PROIZVODA
Postupak zamjene je jednostavan. Proizvod možete zamijeniti u roku od 14 dana od dana preuzimanja.
Proizvod zapakirajte i vratite ga u netaknutom , orginalnom stanju na našu adresu Internet trgovine. U paketu priložite obrazac za povrat proizvoda i fotokopiju računa. Važno je da na obrazac pored svojih podataka upisati i proizvod koji želite. Traženi proizvod biti će poslan u najkraće mogućem roku.
Napominjemo, proizvode odnosno proizvod (artikl) koji vraćate mora biti neoštećen, netaknut ,nenošen ,zapakiran u orginalnu ambalažu. U slučaju da je drugačije od navedenog nećemo uvažiti pravo na zamjenu proizvoda. Trošak povrata snosi kupac. U svrhu zamjene potrebno je prvo kontaktirati i obavijestiti pisanim putem na e-mail info@greenhill-sports.hr ili kontakt broj mobitela +385 98 765 998
Obrazac za povrat proizvoda

POVRAT PROIZVODA
U roku od 14 dana od preuzimanja proizvoda imate pravo otkazati narudžbu bez navođenja razloga ( NN 41/14 Članak 72. Zakona o zaštiti potrošača ) , u navedenom roku otkazujete narudžbe pisanim putem e-maila info@greenhill-sports.hr ili obavijesti na kontakt broj mobitela + 385 98 765 998
Od dana obavijesti o otkazivanju narudžbe počinje teći 30 dnevni rok u kojem se proizvod mora vratiti.
Paketu priložite obrazac za povrat proizvoda i fotokopiju računa. Potrebno je na obrazac upisati IBAN tekućeg računa na koji će se, u roku od 5 radnih dana, biti uplaćen povrat novca. Trošak povrata snosi kupac. U tu svrhu potrebno je prvo kontaktirati i obavijestiti pisanim putem na e-mail info@greenhill-sports.hr ili kontakt broj mobitela + 385 98 765 998 .
Obrazac za povrat proizvoda

REKLAMACIJA
U slučaju reklamacije proizvodi (artikli) se vraćaju u orginalnoj ambalaži uz obavezno prilaganje ispunjenog obrasca za povrat proizvoda ,u kojem se opisuje detaljno oštećenje uočeno na proizvodu, te također prilaže se fotokopija računa. Reklamni proizvod biti će predan u reklamacijski odjel koji ocjenjuje opravdanost reklamacije. O rješenje reklamacije biti ćete obavješteni u roku od 8 dana od dana primitka reklamacije. COMBAT ARENA, obrt za trgovinu i usluge ne odgovara za oštećenja nastala prilikom nepravilne upotrebe ili neodržavanja proizvoda na adekvatan način.
Obrazac za povrat proizvoda

Prilikom povrata, zamjene, reklamacije proizvoda ne zaboravite priložiti obrazac za povrat proizvoda i fotokopiju računa.

Proizvodi se vraćaju na :
COMBAT ARENA, obrt za trgovinu i usluge
Ante Starčevića 35 ,
34 310 Pleternica
S naznakom “Internet trgovina“
Troškove povrata snosi kupac . Pakete s otkupninom ne preuzimamo.
Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na e-mail info@greenhill-sports.hr ili kontakt broj mobitela +385 98 765 998

REKLAMACIJA PROIZVODA OŠTEĆENIH U TRANSPORTU
Reklamacija proizvoda (artikla) oštećenih u transportu se prihvaćaju u roku od 7 (sedam ) dana od dana preuzimanja pošiljke. Reklamaciju nakon toga ne prihvaćamo. U slučaju da je vidljivo oštećenje već prilikom preuzimanja pošiljke, kupac pošiljku odbija primiti i vraća je COMBAT ARENA ,obrtu za trgovinu i usluge, a od kurira dostavne službe (dostavljača) zahtjeva zapisnik o oštećenju pošiljke. U takvom slučaju kupcu i na taj način kupac će vrlo brzo dobiti novi proizvod.
Obrazac za povrat proizvoda