Informacije o dostavi:

Standardna dostava:
Sve narudžbe šaljemo putem naših logističkih partnerima GLS-a ili Intereuropa d.o.o .  Troškovi dostave su 6,00 € unutar Hrvatske.
Isporuka je obično (cca. 90%) u sljedeća 1-3 dana.
Roba koja je vangabaritna i teška isporučujemo se na paleti (npr. strunjače za judo određenog broja komada, tatami prostirke , boksačke vreće preko 31 kg, girje preko 31kg i još neke stvari) isporučuje se unutar Hrvatske u roku od 1-3 radna dana. Špedicija u inozemstvo obično traje malo duže, raspitajte se o tome.
Prosljeđivanje pošiljke:
Glomazna roba (težine preko 30 kg ili strunjače , tatami prostirke i ostala roba koja ne stane u standardna pakiranja) šaljemo putem logističkog partnera Intereuropa d.o.o.
O cijeni transporta ćete biti obaviješteni telefonski ili putem e-maila , ako prihvatite odgovarajuću ponudu.

TROŠKOVI DOSTAVE I KAKO OSTVARITI BESPLATNU DOSTAVU?

 

Besplatna dostava pri kupnji od 100 EURA

Samo stavite robu u košaricu i naručite , ako iznos premašuje 100 EURA dostava ide na naš trošak. Ponovno izračunavanje dogodit će se automatski.

Uštedite na slanju uz našu ponudu. Ako se niste usudili naručiti zbog činjenice da vas je odbijao trošak dostave, onda smo ovu akciju pokrenuli samo za vas! Kod narudžbe robe iz kategorije opreme i odjeće iznad 100 EURA , dajemo besplatnu dostavu. Dostavu vrši prijevoznička tvrtka GLS Hrvatska – možete odabrati mjesta izdavanja, ormariće za pakete  (GLS paketomat) ili kurira na adresu.

*Akcija ne vrijedi za opremu za teretanu (strunjače , boksačke vreće, sprave za vježbanje i ostali vangabaritni teret). Promocija je namijenjena hrvatskim gradovima s dobrom prometnom dostupnošću, ako je dostava na neki otok teška, imat ćemo pravo odbiti vam sudjelovanje u promociji.

Troškovi dostave su 6,00 € unutar Hrvatske.

Ako se ne radi o glomaznim i teškim paketima za dostavu iznad 100€ dostava je BESPLATNA.

 

Dostava u inozemstvo BIH , Slovenija , Crna Gora:
Isporuke u inozemstvo se dostavljaju prema sljedećim tarifama :

  • trošak dostave u BIH iznosi 7,50 EUR za pakete do 5 kg
  • trošak dostave u Sloveniju iznosi 10 EUR za pakete do 5 kg , postoji mogućnost plaćanja pouzećem za sve kupce iz Slovenije.
  • trošak dostave u Crnu Goru iznosi 15,00 EUR za pakete do 5 kg

ROKOVI ISPORUKE U ROKU 48 h

Za proizvode dostupne na zalihama , većina isporuka obavlja se u roku od 24/48 h od trenutka otpreme.
Dostava na jug i otoke može potrajati dodatni dan. Dostava se vrši putem dostavnih službi GLS Croatia ili MBE .  Kurir dostavne službe (dostavljač) izvršiti će 2 (dva ) pokušaja isporuke , ukoliko je kupac odsutan prvog dana ,kurir će pokušati uručiti paket drugi dan. Ako kupac odbije paket (ili ne plati iznos gotovine po isporuci), paket se vraća pošiljatelju. Za neažurnost i/ili kašnjenje (dostavljača) kurira dostavne službe ne odgovaramo.

Također, postoji mogućnost da pojedini proizvodi nisu raspoloživi. U tom slučaju se otkazuje Vaša narudžba o čemu ćete biti pravovremeno pismeno putem e-maila obavješteni.

 

IDENTIFIKACIJA KUPCA PRILIKOM PREUZIMANJA NARUDŽBE

Kurirska dostavna služba odnosno kurir (dostavljač) ima pravo provjeriti identitet preuzimatelja narudžbe (uvidom u osobnu iskaznicu ili neki drugi dokument) kako bi se uvjerili da se narudžba predaje u prave ruke.