Profesionalna i natjecateljska kimona

U ovoj kategoriji možete pronaći sve naše artikle za judo .

Ako ste sportaš koji mora sudjelovati na turnirima  Hrvatskog judo saveza i IJF natjecanjima, na našoj e-trgovini pronaći ćete veliki izbor GREEN HILL kimona odobrena od strane IJF-a ( Međunarodne judo federacije)

Ako trebate kimono za djecu i početnike i kimona za trening za napredne , možete pogledati rubriku kimona za djecu.

Na našoj stranici također ćete pronaći pojaseve za borilačke vještine odobrene od IJF-a , jednobojne , dvobojne i bijelo/crvene pojaseve 6. dana .

Ako niste sigurni koji je kimono pravi za vas, obratite nam se. Za sve vrste pitanja, naša korisnička služba uvijek je aktivna na  +385 98 540 231 od ponedjeljka do petka (9:00- 20:00).

Judo-Gi s “maksimalnim učinkom uz minimalan napor”

Na judo strunjači postižete maksimalan učinak uz minimalan napor. U idealnom slučaju, vaš kimono će učiniti isto i pokazati maksimalnu učinkovitost uz minimalne troškove. U cjenovnom rasponu od 40 do 300 eura na našoj e-trgovini možete nabaviti najrazličitije verzije judo odijela.

Četiri Gi svojstava je posebno važno:

  • Fit: Fit određuje vašu slobodu kretanja u situaciji natjecanja. Hrvatski judo savez  zahtijeva “regulatorne dimenzije” za svako judo odijelo. Za natjecanje možete nositi samo judo uniformu koja savršeno pristaje vašem obliku i veličini tijela.
  • Izdržljivo: Judo odijela moraju izdržati potezanje i natezanje. Pamuk od prirodnih vlakana posebno je otporan i, kada je gotov, ne skuplja se čak ni kada se pere u perilici.
  • Prozračnost: U idealnom slučaju, trebali biste kupiti prozračne judo uniforme kako se ne biste nepotrebno znojili u borbenim situacijama i kako vam pobjeda ne bi iskliznula kroz prste. 100% pamuk upija vlagu bez zadržavanja mokrog . Kada vas borba tjera na znoj, vaše judo odijelo od pamučnog materijala i dalje je ugodno na koži.
  • Boje predstava: trening borbe i natjecanja prema najnovijim pravilima judo natjecanja zahtijevaju dvije različite judo uniforme: plavi i bijeli kimono. Ako protivnik nosi jednu boju, vi nosite drugu, tako da se vaši pokreti uvijek međusobno jasno razlikuju.

Kupite sada savršeno odijelo za judo , zatim ga obucite i priredite veliku predstavu na natjecanju. 🙂

Prikazuje se svih 6 rezultata