Sportski semafori

Elektronski semafor za borilačke sportove i druge sportove

Tijekom sportskih događaja važno je da se postignuti bodovi bilježe točno i ujednačeno, putem semafora . Kako bi pomogli u tome, naša e-trgovina svojim kupcima nudi širok raspon tablica rezultata s različitim značajkama.
Semafor se može koristiti za više sportova. Bitna komponenta takvog semafora je monitor. Potonji mora prikazati na jasan i uredan način sve informacije koje se tiču ​​igre, čak i na određenoj udaljenosti.
Ova značajka je vrlo važna, jer lako vidljivi brojevi i oštre boje omogućuju gledateljima da prate rezultat izdaleka.

Visokokvalitetni materijali i vrhunska tehnologija

Naši semafori prikazuju ne samo rezultate domaćih i gostujućih momčadi, već i vrijeme utakmice, timeoute i prekršaje po momčadi. Oni koriste radio prijenos s FHSS tehnologijom kako bi izbjegli smetnje.
Naši semafori izrađeni su od materijala otpornih na udarce – bilo od čvrstog čelika ili aluminijskog spremnika – u kombinaciji s polikarbonatnom pločom protiv refleksije.
Svi naši uređaji dizajnirani su i proizvedeni u skladu s važećim standardima.

U jednom elektroničkom semaforu možete postaviti različite parametre kao što je hoće li sat odbrojavati prema dolje ili prema gore, vremena razdoblja, ukupno vrijeme igre i zvuk koji signalizira kraj borbe , utakmice i bilo koje intervale.
Svaki elektronički semafor koji ćete pronaći u našem katalogu opremljen je jednostavnom tehnologijom koja svakom korisniku omogućuje postavljanje i programiranje različitih značajki, čak i bez čitanja priručnika.

Prikazuje se svih 9 rezultata