Green Hill nogometne lopte

Jedna od glavnih prednosti Green Hill lopti je kvaliteta, naše lopte su izrađene od visokotehnoloških i izdržljivih sirovina korištenjem suvremenih tehnologija (metoda toplinskog šivanja) koje po kvaliteti nisu niže od svjetski poznatih marki i lidera u ovoj oblasti, kao što su Adidas i Nike, što potvrđuje priznanje Green Hill lopti od strane Međunarodne nogometne federacije FIFA.

Glavni materijali za proizvodnju razvijeni su u suradnji s ruskim proizvodnim tvrtkama. Konkurentske prednosti naših lopti su visoka kvaliteta, izvrsne igračke karakteristike, izdržljivost, otpornost na habanje.

Na temelju povratnih informacija profesionalnih igrača iz različitih nogometnih škola i klubova, možemo sa sigurnošću reći da su naše lopte prikladne za nogometaše najviše razine.

Proizvodni kapaciteti Green Hilla omogućuju proizvodnju do 100-120 tisuća lopti godišnje.

Proces proizvodnje nogometa

Početna faza u proizvodnji lopte je priprema komora za buduću loptu. Komora se napuhne do željenog promjera, zatim se provjeri nepropusnost. Sljedeći korak je ojačanje konca lateksom.

Sljedeća faza naziva se proces ojačanja komora. Gdje je gumena komora lopte omotana koncem natopljenim lateksom. Ojačana najlonska nit omogućuje vam sigurno spajanje TPU ploča, kako međusobno tako i s površinom komore. Rezultat je jednodijelni sferični dizajn s izvrsnim aerodinamičkim karakteristikama.

Nakon armiranja, kuglice se oblikuju, tiskaju i kaširaju s nanošenjem dizajna i izrezuju praznine za buduću loptu. Ploče se zatim oblikuju i lijepe zajedno kombinacijom PU kože i EVA pjene.

Proces toplinskog brtvljenja uključuje sastavljanje pojedinačnih ploča u dvije hemisfere. Sljedeći korak je nanošenje ljepila na polutke i njihovo spajanje u čvrstu kuglu. Zašto lopta prolazi kroz proceduru balansiranja? U završnoj fazi, zaposlenik montaže QCD-a ocjenjuje kvalitetu proizvoda i pakira gotovu kuglu.

Vrhunske nogometne lopte

GST-10527 Nogometna lopta GH SUPERIOR

Nogometna lopta je odobrena od strane FIFA-e, sastoji se od 20 panela povezanih toplinskim zavarivanjem. FIFA odobrila. Izrađena od umjetne kože. Veličina i obujam u skladu su s FIFA-inim propisima. Težina 420-445g.

FBPF-9156 Nogometna lopta PRONTO I

FIFA odobrila. Sastoji se od 32 panela spojena ručnim šivanjem. Lopta je izrađena od 1,5 mm D/Tone PU umjetne kože, ima 4 sloja postave s ojačanim mjehurom od lateksa. Veličina i obujam u skladu su s FIFA-inim propisima. Težina 415-445g.

FBPF-9157 Nogometna lopta PRONTO II

FIFA odobrila. Sastoji se od 32 panela spojena ručnim šivanjem. Lopta je izrađena od 1,5 mm D/Tone PU umjetne kože, ima 4 sloja postave s ojačanim mjehurom od lateksa. Veličina i obujam u skladu su s FIFA-inim propisima. Težina 415-445g.

Kontakti

Email: info@greenhill-sports.hr
telefon: +385 98 540 231