Rukavice za boksačku vreću

Katalog internetske trgovine Green Hill predstavlja veliki izbor rukavica za rad na boksačkoj vreći i boksačkim spravama: boksačke kruške , brze lopte – speed ball , makiwara , zidni jastuke. Za razliku od modela za boksačkih rukavica za sparing i trening , one imaju tanji sloj punila, omogućuju vam da razradite svoju tehniku, ojačate ruke i zadate udarac.

Značajke rukavica za vreću Green Hill

Boksačke rukavice za rad na vreći izrađuju se od umjetne ili prirodne kože. Poliuretansko punilo i gušći gornji sloj osiguravaju ravnomjernu raspodjelu udarne sile po cijeloj površini ruke i eliminiraju ozljede tijekom treninga s boksačkim spravama. Boksačke rukavice za boksačke vreće proizvode se sa zatvorenim palcem, široka manšeta na čičak sigurno fiksira rukavice na rukama. Unutarnja podstava izrađena od antibakterijskog materijala otpornog na vlagu stvara optimalnu izmjenu zraka i sprječava zamagljivanje četkica.

Glavna prednost Green Hill rukavica za vreću za borilačke sportove je savršena kombinacija visoke kvalitete, pouzdanosti, sigurnosti i pristupačne cijene.

U boksu je trening s vrećom  važan za izgradnju izdržljivosti i poboljšanje tehnike. Za treniranje s vrećom potrebne su vam specifične rukavice: u usporedbi s boksačkim rukavicama od 10 Oz, rukavice za vreću imaju drugačiju strukturu, dizajnirane za ovu vrstu treninga. Također su  jeftinije i omogućuju vam da trenirate bez oštećenja pjene i kože boksačkih rukavica koje koristite za mečeve.

Trening s vrećom zahtijeva korištenje posebnih rukavica s  zatvorenim palcem  i strukturom koja je posebno napravljena kako bi bile otpornije  na udarce  zadobivene tijekom treninga. Važno je odabrati kvalitetne rukavice za vreću , kako biste izbjegli ozljede ruku i zglobova. Vrećaste rukavice jeftinije su od boksačkih i omogućuju vam da trenirate bez oštećenja pjene i kože boksačkih rukavica koje koristite za mečeve. Iz tog razloga preporuča se da u svojoj torbi za teretanu uvijek imate par rukavica s vrećom. Odaberite svoje  rukavice za vreću  iz široke ponude proizvoda marke GREEN HILL.

Odlučili ste kupiti boksačke rukavice za vreću, ali imate poteškoća s odabirom veličine? Nazovite naše djelatnike – oni će vam pomoći odabrati pravi model i izvršiti kupnju s dostavom robe iz Pleternice u bilo koji grad u Hrvatskoj.

Prikazuje se svih 3 rezultata