Sambo uniforma

Tradicionalna kurtka jakna u sambu

Borbena uniforma sambo borca ​​sastoji se od jakne kurtka, kratkih hlača i pojasa . Boja odijela služi za bolje razlikovanje boraca tijekom borbe. Stoga svaki sambo borac koji sudjeluje na natjecanju mora imati i crveno i plavo odijelo. Uz odijelo često se kombiniraju hrvačke cipele od kože. Stupanj obučenosti sambo borca ne može se zaključiti prema vanjskom izgledu prema navedenim bojama kao u drugim borilačkim vještinama.

Sportski i borbeni sambo – razlika

Borilačka vještina sambo podijeljena je u dvije različite vrste. Sportski (borba) sambo vrlo je sličan judu ili slobodnoj borbi. Dopuštene borbene tehnike uključuju fiksaciju na tlu, različite tehnike zahvata i bacanja. Combat Sambo nadopunjuje ove borbene elemente sportskog samba s dodatnim tehnikama udaranja rukama, nogama i gušenja. Kao rezultat toga, ova teža vrsta samba vrlo je slična MMA-u.

Pribor za vaš sambo trening

Osim odgovarajuće odjeće, GREEN HILL  Vam nudi i prikladne dodatke za Vaš Sambo trening. Jer torbe za trening sa Sambo printom pokazuju da pripadate i ponosite se svojim borilačkim vještinama.

Osim toga, naša sambo oprema je odobrena od Međunarodne sambo federacije – FIAS. Tako da možete zablistati u obuci i  borbi u sofisticiranoj i poznatoj opremi za sambo.

Prikazuje se svih 8 rezultata