Oprema za dvorane za borilačke sportove

Green Hill proizvodi i isporučuje visokokvalitetnu opremu za teretane diljem Hrvatske.
Nudimo i proračunske opcije za boksačku opremu ekonomske klase, kao i vrhunsku opremu visoke kvalitete.

Naša tvrtka ima veliko iskustvo u složenom opremanju sportskih objekata. Nudimo širok izbor visokokvalitetnih proizvoda izrađenih od najfinijih materijala i punila. Raznolikost naše opreme za trening boksa i borilačkih vještina zadovoljava potrebe svakog modernog sportaša za vježbanje najtežih udaraca, bacanja i kombinacija. Moguća je izrada proizvoda prema individualnim zahtjevima kupaca. Našu sportsku opremu cijene profesionalci najviše razine. Stoga smo u mogućnosti u potpunosti opremiti i osigurati funkcionalnost svake borilačke dvorane.

Možemo dizajnirati, proizvesti i sastaviti na licu mjesta boksačke ringove, kaveze (oktogone) za MMA.

Naša oprema i inventar naširoko se koriste u popularnim sportskim klubovima, u obrazovnim ustanovama sportske aktivnosti, u bazama za obuku nacionalnih momčadi, fitness centrima i drugim organizacijama.

Naš glavni cilj je pružiti klijentu cijeli niz usluga za opremanje komercijalnih, korporativnih, hotelskih i kućnih teretana profesionalnom sportskom opremom.
Naši zaposlenici odabiru najbolja rješenja koja najbolje zadovoljavaju potrebe naših kupaca.

Postavljamo visoke zahtjeve za realizaciju naših projekata. Profesionalci se redovito educiraju i usavršavaju, tako da su stalno svjesni aktualnih tržišnih trendova.

Kontakti:
E-mail: info@greenhill-sports.hr
Telefon: +385 98 540 231