Zaštitna oprema

 Suspenzor za prepone

Suspenzor – štitnik za prepone je izvrsna zaštita za osjetljiva područja, a kod nas možete pronaći specifične za  boks , izrađene od otporne plastike koje se prilagođavaju anatomiji tijela Otkrijte različite veličine  zaštitnih suspenzora za prepone  za korištenje na  treningu  i u  ringu . Lagane su i odlične kvalitete. Odaberite veličinu i model koji vam odgovara.

Kako se stavlja štitnik za prepone?

Štitnik za prepone treba pravilno staviti kako bi se osigurala optimalna zaštita i udobnost tijekom boksačkog treninga. Evo nekoliko koraka kako pravilno staviti suspenzor:

1. Priprema: Temeljito operite ruke kako biste osigurali higijenu.

2. Pozicioniranje: Držite štitnik za prepone u rukama i postavite ga preko genitalnog područja.

3. Pričvršćivanje traka: Prekrižite trake na stražnjoj strani štitnika za prepone i pomaknite ih naprijed između nogu.

4. Podešavanje: Zategnite trake, ali ne prečvrsto, za sigurno prianjanje. Provjerite je li remen za trkače dobro pripijen, ali još uvijek udoban.

5. Test: Napravite nekoliko pokreta kako biste bili sigurni da je suspenzor pričvršćen i da ne klizi.

6. Provjerite ako je potrebno: ​​Redovito provjeravajte prianjanje štitnika za prepone tijekom treninga. Ako je potrebno, zategnite trake ili prilagodite pristajanje.

Važno je temeljito očistiti štitnik za prepone prije svakog treninga kako bi se osigurala higijenska uporaba. Slijedite upute proizvođača za čišćenje i njegu.

Prateći ove korake pravilno ćete staviti remen za trkače i uživati ​​u zaštiti i udobnosti koja vam je potrebna tijekom treninga boksa.

Prikazuje se svih 7 rezultata