U slučaju da trebate pomoć pri kupnji zbog upita o nekom proizvodu (artiklu),savjetovanja u vezi odabira ili kupnje proizvoda na našoj Internet trgovini na web stranici www.greenhill-sports.hr , slobodno nas kontaktirajte na kontakt broj + 385 98 540 231 ili pisanim putem e-maila info@greenhill-sports.hr

1. KAKO OSTVARITI BESPLATNU DOSTAVU ?

Besplatnu dostavu ostvarujete narudžba jednakom ili većom od 750,00 kuna. Ako se ne radi o glomaznim i teškim paketima za narudžbu iznad 750,00 kn dostava je BESPLATNA.

2. KOLIKO JE CIJENA DOSTAVE PROIZVODA?

Trošak dostave snosi kupac i to u iznosima:

  • 40,00 kn  za pakete do 3 kilograma
  • 50,00 kn za pakete od 3 do 5 kilograma

 

Vangabaritni teret: 

Ako vaša narudžba sadrži glomaznu robu od 10 kg (vreće za boks, opremu za vježbanje), obratite se našem upravitelju, njihova dostava se obračunava pojedinačno.

3. KOJI SU ROKOVI ISPORUKE PROIZVODA?

Za proizvode dostupne na zalihama , većina isporuka obavlja se u roku od 24/48 h od trenutka otpreme. Dostava na jug (Dubrovnik) i otoke može potrajati dodatni dan.

4. ŠTO SE DOGAĐA U SLUČAJU DA NARUČENOG PROIZVODA NEMA NA ZALIHI?

U slučaju da Vam naručeni proizvod ne možemo poslati jer u međuvremenu rasprodan ili ga nemamo na zalihama. U tom slučaju imate pravo na otkazivanje narudžbe. O tome ćemo Vas obavijestiti pravovremeno pisanim putem e-maila.

5. DA LI JE MOGUĆE PLAĆANJE KREDITNOM KARTICOM PRILIKOM PLAĆANJA POUZEĆEM ?

Prilikom plaćanja pouzećem kod preuzimanja pošiljke isključivo sredstvo plaćanja je gotovina.

6. DA LI MOGUĆ POVRAT I ZAMJENA PROIZVODA (ARTIKLA)?

Da , ukoliko proizvod nije ispunio vaša očekivanja ili Vam ne odgovara boja, veličina itd… ,u roku od 14 dana od dana preuzimanja pošiljke možete vratiti ili zamijeniti proizvod. Postupak zamjene i povrata detaljnije je objašnjen na linku.

7. DA LI SVE CIJENE SADRŽE PDV (POREZ NA DODANU VRIJEDNOST) I DA LI SU UKLJUČENA SVA DAVANJA ?

U cijenu proizvoda uključena su sva davanja , trošak dostave obračunava se posebno.

8. KOJI SU NAČINI PLAĆANJA NA INTERNET TRGOVINI www.greenhill-sports.hr ?

Načini plaćanja su sljedeći :
1. Plaćanje pouzećem (plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja narudžbe)
2. Bankovni tranfer ( plaćanje po predračunu)
3. Kartično plaćanje ( Mastercard , Visa , Maestro )
4. Plaćanje KEKS Pay
5. PayPal

9. OTPREMATE ILI ŠALJETE PROIZVODE U INOZEMSTVO ?

Trenutno otpremamo i šaljemo samo na teritoriju Hrvatske i državama članicama Europske unije.  Imate pitanje? Pošaljite  e-mail na : info@greenhill-sports.hr

10. TKO SMO MI … ?

Green Hill Hrvatska internetska trgovina profesionalne borilačke i sportske opreme službenog predstavništva brenda GREEN HILL u Hrvatskoj.

Green Hill Hrvatska je tvrtka specijalizirana za trgovinu sportskom opremom. Na greenhill-sports.hr u našoj trgovini u gradu Pleternica (Požeško-slavonska žuapnija) pronaći ćete proizvode za fitness, borilačke sportove i dodatke prehrani.

Green Hill Hrvatska se ne bavi samo marketingom i prodajom sportskih proizvoda, već i organizacijom sektorskih događaja i natjecanja, surađujući s glavnim sportskim savezima.

 

Green Hill Hrvatska
Ante Starčevića 35
34 310 Pleternica
Požeško-slavonska županija
Telefon: + 385 98 540 231
E-mail: info@greenhill-sports.hr