Boksačka odjeća

Naša online trgovina u Pleternici nudi veliki izbor sportskih uniformi za boks i druge borilačke vještine. Sva oprema se prodaje u tradicionalnoj plavoj i crvenoj boji usvojenoj za sportska natjecanja, kao i u drugim bojama. Sportska uniforma za natjecanja i treninge izrađena je u skladu s međunarodnim standardima, odlikuje se povećanom otpornošću na habanje, pristupačnom cijenom, dugo zadržava svoj oblik, ne upija mirise i lako se pere.

Prednosti Green Hill boksačke odjeće

U katalogu možete pronaći kako osnovne dresove i hlačice, tako i standardne komplete raznih veličina, pluseve boksačke odjeće iz Green Hilla:

  •  prozračan i higroskopan materijal;
  •  udobni modeli majica s naramenicama koje ne padaju tijekom kretanja boksača;
  •  odjeća slobodnog kroja koja ne ograničava kretanje tijekom sportskog treninga;
  •  Elastični pojas s uzicom za sigurno prianjanje.

Prije nego što kupite odjeću za boks, važno je pravilno odrediti njezinu veličinu i namjenu. Nazovite našeg menadžera, on će vam pomoći odabrati dobru boksačku uniformu koja će pružiti maksimalnu udobnost i pružiti potpunu slobodu kretanja za sportaša.

Ako tražite gdje kupiti kvalitetnu boksačku uniformu s dostavom u Hrvatskoj ? Naša trgovina nudi nekoliko opcija za dostavu robe:  GLS , Hrvatska pošta , preuzimanje u poslovnici.

Prikazuje se svih 23 rezultata