Trenirke

Za savršen timski nastup GREEN HILL nudi posebnu vrstu timske opreme. To uključuje trenirke, kratke hlače, kratke majice i majice s kapuljačom. Naša odjeća izrađena je od visokokvalitetnih tkanina. Odjevne predmete volimo tiskati individualno kako bismo ojačali timski duh.

Timska odjeća za vaš klub borilačkih vještina – individualna i profesionalna

Za našu timsku kolekciju odjeće koristimo samo visokokvalitetne tkanine koje mogu izdržati teške zahtjeve. Kod nas ćete pronaći trenirke , majice , sportske torbe za svoj tim. Također imate mogućnost tiskanja vaše opreme kod nas modernim procesima, bilo da se radi o fleks ili flok tisku. Osim toga, na mnogim je modelima moguć i pojedinačni vez. Rado ćemo vas savjetovati o prilagođavanju vaše timske kolekcije.

Timska odijela za treniranje –  borilački sportovi

Borilačke vještine su sport za usamljene borce. Ipak, vjerojatno trenirate u klubu. Timskim trenirkama u timskim bojama dokazujete da pripadate klubu i jednim pogledom možete biti pridruženi svom timu na događanjima za oči javnosti. Sponzori su i ljubitelji trenirki. Mogući partneri pronaći će idealno reklamno mjesto na ležernoj sportskoj odjeći.

Kako se sportska trenirka bori za vaš uspjeh u borilačkim vještinama

Zahvaljujući suvremenim materijalima naše trenirke su lagane kao perce, udobne je za nošenje i ne sputavaju vas, a u isto vrijeme pružaju dovoljno zaštite vašem tijelu od hlađenja prije i nakon borilačkih vještina. Ako želite kupiti trenirke za borilačke sportove, višestruko ćete profitirati.

 

Samo se nemojte ukočiti: u fazi zagrijavanja vaših borilačkih vještina mišići se polako zagrijavaju. Kako bi njima bilo lakše, a vi skupljali bodove u stvarnom natjecanju uz visoku razinu gipkosti i pokretljivosti, dvodijelna jakna i hlače zagrijavaju vaše mišiće i tetive. Nakon treninga, materijal odijela izolira vaše znojno tijelo od hlađenja i tako sprječava ukočenost mišića odmah nakon razdoblja stresa.

Samo da se ne razbolite: Moderne trenirke opremljene su mrežastim materijalima. Ovaj mrežasti materijal omogućuje vašoj koži da diše čak i kada se znojite od borilačkih vještina. Za razliku od uobičajenih pamučnih materijala, materijali za trenirke poput poliestera s mrežastim pločama ne upijaju vlagu, već odvode znoj s vašeg tijela. Trenirke hlade i griju u isto vrijeme i ne dopuštaju vam da sjedite u hladnom znoju.

Samo da se upoznamo: postoji jednostavan razlog zašto su se trenirke udomaćile u svim profesionalnim i amaterskim sportovima: logotipi, privlačni dizajni i nezaboravni printovi mogu se posebno lako postaviti na sportska odijela. Postoje kodovi dizajna za natjecateljsku odjeću u većini sportova, uključujući borilačke vještine kao što je judo. Budući da se trenirke nose samo prije i poslije natjecanja, možete ih slobodnije dizajnirati i također integrirati upečatljive klupske logotipe ili reklamne logotipe. Da biste se proslavili u svojim borilačkim vještinama, najvažnije su vaše vještine i natjecateljski uspjeh.

Prikazuje se svih 6 rezultata