Boksačke vreće od umjetne kože ili vinila

Bilo da je riječ o pravoj ili umjetnoj koži, bilo da se radi o boksačkoj vreći , samostojećoj vreći , boksačkoj kruški ili brzoj lopti – svi imaju jednu zajedničku stvar: omogućuju samostalno vježbanje i poboljšanje vlastite tehnike kada nema sparing partnera. Za učinkovite treninge, vi kao voditelj teretane ili borilačkog kluba svakako biste trebali osigurati dovoljno boksačkih vreća i slično.

Robusne boksačke vreće za najviše zahtjeve

Naše boksačke vreće izrađene su od prave ili umjetne kože i imaju izuzetno čvrste šavove. Oni također trajno izdržavaju velika opterećenja od udaraca rukama i nogama.
Uz naše visokokvalitetne boksačke vreće , u našem asortimanu pronaći ćete brze lopte  i boksačke kruške. Naše boksačke vreće dostupne su napunjene. U ponudi imamo i boksačke setove za djecu. Naravno, imamo i potreban pribor za sigurno pričvršćivanje na zid.

Odaberite između različitih modela boksačkih vreća  onu za svoj  trening . Na našoj e-trgovini pronaći ćete boksačke vreće različitih veličina (težina, visina, promjer), svaka s različitim karakteristikama. Izvrsne za boks, kick boxing, mma, muay thai, taekwondo i sve druge borilačke discipline. Odaberite veličinu koja vam odgovara: 20 kg za početnike ili sportaše manje od 65 kg, 30 kg za srednje napredne sportaše, 40 kg i više za iskusne sportaše ili sportaše teže od 90 kg. Svaku boksačku vreću lako je objesiti na strop pomoću odgovarajućih kuka ili na zid pomoću nosača. Otkrijte ih sada u našoj online trgovini !

Prikazuje se svih 3 rezultata