FM-7700 FUJIMAE dezodorans opreme – zbogom prljavštini i neugodnim mirisima iz rukavica i torbi za vježbanje

Greenhill

8,99  UKLJUČEN PDV

SKU:

FUJIMAE dezodorans opreme je inovativan proizvod koji vam omogućuje uklanjanje neugodnih mirisa iz torbi za teretanu, boksačkih rukavica, cipela itd. Djeluje na korijen problema s mirisom upijajući vlagu i uklanjajući klice i bakterije koje ga uzrokuju, oslobađajući ugodan miris. FUJIMAE dezodorans  izgleda kao mekana i šarena vrećica koju nakon treninga stavljate u sportsku opremu iz koje želite ukloniti neugodne mirise. Njegova antibakterijska učinkovitost ne samo da se bori protiv neugodnih mirisa, već smanjuje mogućnost bakterijskih infekcija uzrokovanih proizvodima koji dolaze u dodir s tijelom. Pakiranje sadrži 2 vrećice.

FUJIMAE dezodorans opreme: zbogom prljavštini i lošim mirisima

Informacija

FUJIMAE dezodorans opreme uklanja vlagu koja potiče rast klica i bakterija koje mogu doći u dodir s vašim tijelom.

Kako koristiti : stavite ga u torbu, rukavice, cipele ili bilo koji drugi sportski predmet nakon treninga. Jedna noć bit će dovoljna za uklanjanje neugodnih mirisa. U nekim slučajevima bit će potrebno ostaviti duže, do 2 dana. Povremeno stavite FUJIMAE dezodorans opreme na sunce ili u suhi prostor kako bi povratio 100% svoje sposobnosti uklanjanja vlage. Trajanje FUJIMAE dezodorans opreme može varirati ovisno o količini vlage koju mora apsorbirati, a općenito se kreće od 4 do 5 mjeseci.

Tehnički list:

  • Djeluje : antibakterijski i kao dezodorans
  •  Količina u pakiranju : 2
  • Sastav:  bambusov ugljen
Metode plaćanja

Plaćati možete kreditnim karticama, paypalom, bankovnom transferom, pri dostavi

Rokovi i troškovi dostave

Dostava se vrši brzom dostavnom službom u roku 1-3 radna dana od narudžbe. Dostava košta 6.00€ i besplatna je za narudžbe od min. 100,00€

Povrat i zamjena

Imate 14 dana od isporuke narudžbe da vratite jedan ili više proizvoda i tražite povrat novaca.

Jamstvo proizvoda

Dvije godine zakonskog jamstva na proizvode

FUJIMAE dezodorans za opremu je ultimativno rješenje za uklanjanje mirisa koji nastaju od znoja i vlage u sportskoj opremi. Od rukavica i druge zaštitne opreme do obuće, vrećice za pročišćavanje zraka od bambusovog ugljena upijaju i uklanjaju neugodne mirise dok produljuju životni vijek vaše opreme.

• Uklanjanje neugodnih mirisa uzrokovanih bakterijama, plijesni i klicama.
• 100% prirodni moso bambusov ugljen proizvod.
• Bez mirisa. Samo dezodorira i upija vlagu.
• Uključene su dvije vrećice za pročišćavanje zraka koje se mogu staviti u opremu, često se prodaju u paru.
• Za višekratnu upotrebu. Izložen na otvorenom suncu jednom mjesečno, dezodorans za opremu FUJIMAE pomlađuje i reaktivira svoja početna svojstva.
• Svestran. Može se koristiti i izvan sportske opreme