WPR-23309 Zidni jastuk crni- sintetička koža

2.499,00kn (331,67€)

Green Hill zidni jastuk BLACK izrađen je od visokokvalitetne sintetičke kože s JKL tehnologijom šivanja. Sintetička koža je vodootporna, fleksibilna i čista. Prirodna koža najviše kvalitete dugo zadržava svoj oblik. Podstava pruža najbolju zaštitu. Green Hills pjena visokih performansi osigurava maksimalnu apsorpciju udaraca. Tehnologija šivanja i čelične zakovice osiguravaju robusnost, stabilnost i izdržljivost. Čelični zidni ovjes osigurava dobru stabilnost na zidu.

Izdržljiva i čvrsta konstrukcija čini zidnu udarnu podlogu najboljim partnerom za trening za sportaše koji žele ići na profesionalnu razinu. Jasno vidljiva područja djelovanja promiču tehničku obuku. Oni služe sportašima na razne načine kako bi trenirali na profesionalnoj razini. Trening na zidnoj udarnoj hrpi poboljšava koordinaciju, kombinaciju, točnost i brzinu udaraca.

Izbočeno i nagnuto gornje područje s proširenim donjim ciljanim područjem osigurava višesmjerni trening. To će vam pomoći da radite na specifičnim kombinacijama udaraca, udica, gornjih rezova, udaraca rukama, nogama, koljenima i tijelom. Zidni udarni jastučić nije prikladan samo za tehnike boksa i kickboxinga, već i za samoobranu ,krav magu, taekwondo ili wing chun trening, laktove, ravne i usmjerene udarce.

Trening na najvišoj razini!
Karakteristike:
Materijal: sintetička koža - čelični ovjes
Veličina: 60 x 51 x 40 cm
Crna boja
Upotreba: trening
 
SKU: WPR-23309
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: WPR-23309 Kategorije: ,