SPEED BALL “DOUBLE AND BALL DELTA“

285,00 kn

Green Hill dvostruka brzina lopta DELTA može se koristiti s rukavicama ili samo bandažama

SKU: DEBD-5113
SKU: DEBD-5113 Kategorija:

Opis

Ova vrhunska lopta treba biti pričvršćena na strop i na pod pomoću dvije elastične trake koje omogućuju kretanje lopte u svim smjerovima, razvijajući izvrsnu koordinaciju ruku u oko.

Veličina je američke nogometne lopte. Crna i crvena boja s bijelim logotipom. Idealan alat za brzi trening boksača.

Dodatne informacije

Materijal

Prava koža

Veličina

Standardna

Boja

crno/crvena

Namjena

Za trening

Detalji

Vanjski materijal: Izrađen od visokokvalitetne prave kravlje kože. Konusni oblik, veličine lopte za ragbi.
Upotreba: francuska lopta mora se razvući s dvije gumene trake, jednom pričvršćenom za strop, a drugom pričvršćenom za tlo, kad jednom udari o njihalice koje predstavljaju pokretnu metu za hice i izmicanje.
Mjehur na napuhavanje. Napuhajte loptu do tlaka od 0,7 bara. Ako koristite ručnu pumpu, napuhajte se do pravog tlaka, bez pretjerivanja. Zamjenske unutarnje cijevi dostupne su u našoj Amazon trgovini.

Elastika i kuke

2 dvostruke elastične uzice s 4 najlonske kuke od najlonskih karabinera za ugradnju kugle opružene na tlu i stropu. Mogu se koristiti sa svim modelima uskih kuglica.

Elastične mjere: svaki konop je dvostruk, dugačak 1 metar i debeo 10 mm; može se skratiti po želji dok se ne pronađe idealna postavka. Dizajnirani su za brzu i energičnu reakciju lopte. Ako se želi sporije osciliranje, mogu se opremiti jednom elastičnom trakom pomoću rupe na kuki.