Rukavice “SUPER STAR“

895,00 kn995,00 kn

Rukavice za natjecanja AIBA Approved

SKU: BGS-1213A
Obriši
SKU: BGS-1213A Kategorija:

Opis

Boksačke rukavice od prave kože koje je odobrila AIBA tvrtke Green Hill cijenjeni su dodatak profesionalnom natjecanju. Ušuškani palac i žilava konstrukcija od prave kože omogućava sportašu da se bori kao prvak u ringu. Prethodno zakrivljeni oblik držat će vaše ruke u pravom položaju za slijetanje udarca za udarcem bez brige o ozljedama. S jednom DVA konstrukcijom nudi širok raspon pokreta i vrhunsku ventilaciju koja održava vaše ruke suhim i svježim. Ove boksačke rukavice s prozračnom tkaninom i ventilacijskim perforacijama istiskuju znoj, maksimizirajući iskoristivost vaših rukavica. Njegov ergonomski dizajn s antimikrobnim svojstvima čini ga otpornim na znoj i miris. Pričvršćeni palac drži palac na mjestu, sprečavajući ozljede palca od teških udaraca. Ove dezinfekcijske boksačke rukavice zajedno s Bio-Dri košuljicom osiguravaju povećanu higijensku učinkovitost. JZ-pametni dizajn s HM završnom obradom ove boksačke rukavice napravljene su da pobijede protivnika. Uđite u boksački ring s vrhunskim boksačkim rukavicama Green Hill SUPER STAR.

Green Hill-ove prvoklasne boksačke rukavice od čvrste konstrukcije od prave kože s mehanizmom za podmetanje GKL-Advanced preporučuju se za otvoreno boksačko natjecanje AIBA. Višeslojne podloge ne samo da šire šok, već i čine rukavice podložnim ekstremnom trošenju.

Ugrađeni sloj za apsorpciju udara širi udarce prenoseći udar na povezujuću površinu, donoseći stabilnost u životu rukavica, a da pritom ne mora ugroziti brzinu udaraca. Ojačani dizajn X-kalupa udovoljava zahtjevima sportaša za profesionalno natjecanje.

Opremljene brzim k-čičak trakama za pričvršćivanje popravljaju postavljanje šake za maksimalnu snagu prianjanja i pružaju podržavajuće , prilagođeno i sigurno pričvršćivanje nudeći stabilnost, udobnost, potporu i zaštitu zgloba. KMT-Anti mikrobni tretman pruža najbolju moguću zaštitu sportaša od bakterija koje uzrokuju infekciju kože.

Prava koža, DVA konstrukcija u kombinaciji s antimikrobnim tretmanom, ove rukavice ne samo da pružaju nenadmašnu zaštitu, već su korisne i na duge staze. Pričvršćeni palac smanjuje mogućnost ozljede palca na minimum. Ventilirane perforacije održavaju ruke sportaša hladnim suhim i svježim tijekom aktivnih performansi.

Izrađene od naprednih proizvodnih tehnika, dizajnirane prema potrebama profesionalaca, ove su boksačke rukavice idealne za AIBA  boksačko natjecanje, sparing i boksački trening.

Dodatne informacije

Materijal

Kravlja koža

Veličina

10-OZ, 12-OZ

Boja

Crvena, Plava