PMS-2081 SPEED rukavice za vreću plave

199,00kn (26,41€)

Rukavice za vreću

SKU: PMS-2081
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: PMS-2081 Kategorije: , , ,

Za ove zakrivljene kožne rukavice za vreću Speed dobra je kupnja. Dolaze s dodatnom udobnošću i sigurnosnim pakiranjem koje je prošiveno kako bi zaštitilo zglobove u rukama, rane na koži poput kidanja i oštećenja kostiju. Uz to je vrijedan njihov kvocijent izdržljivosti. Rukavice izgledaju stilski i privlačno. Osim toga, amortizacija unutar rukavice čini se igraču ugodnim, a male male mrežaste rupice na dlanovima pomažu u održavanju ruku suhim i bez mirisa.

SPEED projektile rukavice su dizajnirane za vježbanje udaraca u vreće i šape. Izrađena od umjetne kože FX sintetike. Punilo od poliuretanske pjene. Elastične manšete. Dizajn munje. Umjetna koža FX sintetika – Elastične manžete

Materijal: Umjetna koža
Veličina: S, M, L, XL
Boje:  plava
Upotreba: Trening ,rad na vreći

Dodatne informacije

Materijal

Umjetna koža

Veličina

S, M, L, XL

Namjena

Za trening

Značajke

Za ove zakrivljene kožne rukavice za vreću “Speed“​​ dobra je kupnja. Dolaze s dodatnom udobnošću i sigurnosnim pakiranjem koje je prošiveno kako bi zaštitilo zglobove u rukama, rane na koži poput kidanja i oštećenja kostiju. Uz to je vrijedan njihov kvocijent izdržljivosti. Rukavice izgledaju stilski i privlačno. Osim toga, amortizacija unutar rukavice čini se igraču ugodnim, a male male mrežaste rupice na dlanovima pomažu u održavanju ruku suhim i bez mirisa.