PTT-011 Profesionalne strunjače za judo TRAINING razne boje – debljina 40 mm/50 mm

Greenhill

Metode plaćanja

Plaćati možete kreditnim karticama, paypalom (jedno rješenje ili u 3 rate), bankovnom transferom, pri dostavi

Rokovi i troškovi dostave

Dostava se vrši brzom dostavnom službom u roku 1-3 radna dana od narudžbe. Dostava košta 6.00€ i besplatna je za narudžbe od min. 100,00€

Povrat i zamjena

Imate 14 dana od isporuke narudžbe da vratite jedan ili više proizvoda i tražite povrat novaca.

Jamstvo proizvoda

Dvije (2) godine zakonskog jamstva na proizvode

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Profesionalne strunjače za judo TRAINING  su potpuno novi proizvod, rezultat evolucije prethodnih strunjača za judo. Svaka karakteristika TRAINING judo tatami strunjače je inovativna i revolucionarna. Testiran je i odobren za intenzivne treninge, za discipline kao što su judo, grappling, MMA, brazilski jujitsu i sve borilačke vještine koje zahtijevaju strunjače visokih performansi.

 

Njegov patentirani skriveni sustav zakačenja drži prostirke čvrsto spojene zajedno tijekom izvedbe; odobrena prostirka I-TIS savršen je tatami za svaku vrstu aktivnosti. Instalirano područje također ne zahtijeva zaštitne okvire.

 

Zahvaljujući iznimnoj lakoći, lako se postavlja, bez ostavljanja praznina između strunjača i sprječavanja pomicanja, što se događa kod tradicionalnih tatami strunjača. Zajamčena sigurnost ove prostirke i njezin inovativni skriveni sustav zakačenja čine ga najsigurnijim i najstabilnijim tatamijem na tržištu, idealnim za bilo koju vrstu teretane.

Minimalna količina narudžbe: 20 kom

ZNAČAJKE

Boja: Crna, Plava, Zelena, Crvena, Žuta
Sportovi: Judo ,BJJ 
Vrijeme isporuke: 5-8 tjedana
Debljina: 40 mm, 50 mm ( 4 cm , 5 cm)
Veličina: 2x1m (200 x 100 cm)
Vrsta: prostirke
Ciljna skupina: Judo ,BJJ 

Napomena: Pošiljke izvan EU mogu biti podložne carinama i uvoznim pristojbama. Za detaljnije informacije o bescarinskim ograničenjima i iznosima obratite se nadležnim carinskim tijelima u svojoj zemlji.