Tradicionalni tatami za judo odobren od IJF-a ( Međunarodna judo federacija) žuta boja – debljina 50 mm

Greenhill

Ovaj artikl se kupuje uz 100% plaćanje unaprijed.

Ovaj proizvod se izrađuje po narudžbi.

Rok izrade od 30 radnih dana.

Metode plaćanja

Plaćati možete kreditnim karticama, paypalom, bankovnom transferom, pri dostavi

Rokovi i troškovi dostave

Dostava se vrši brzom dostavnom službom u roku 1-3 radna dana od narudžbe. Dostava košta 6.00€ i besplatna je za narudžbe od min. 100,00€

Povrat i zamjena

Imate 14 dana od isporuke narudžbe da vratite jedan ili više proizvoda i tražite povrat novaca.

Jamstvo proizvoda

Dvije godine zakonskog jamstva na proizvode

SKU: PTP-009yellow Kategorije: ,
Tradicionalni tatami za judo odobrena od IJF-a ( MEĐUNARODNE JUDO FEDERACIJE ) je potpuno novi proizvod, rezultat evolucije prethodnih tatami judo strunjača.Svaka karakteristika judo strunjače IJF odobrena je inovativna i revolucionarna.  Prepoznat je kao proizvod pogodan za bilo koju vrstu natjecanja: od regionalnih do olimpijskih turnira.Njegov patentirani skriveni sustav zakačenja drži strunjače čvrsto spojene tijekom izvedbe: odobrena prostirka I-TIS IJF savršen je tatami za svaku vrstu aktivnosti. Instalirano područje također ne zahtijeva zaštitne okvire.Zahvaljujući iznimnoj lakoći, lako se postavlja, bez ostavljanja praznina između strunjača i sprječavanja pomicanja, što se događa kod tradicionalnih tatami strunjača. Zajamčena sigurnost ove prostirke i njezin inovativni skriveni sustav zakačenja čine ga najsigurnijim i najstabilnijim tatami strunjačama na tržištu, idealnim za sve vrste događaja.

Minimalna količina narudžbe: 20 kom

  • ZNAČAJKE:
  • Sportovi: judo , BJJ
  • Boja:  žuta
  • Vrijeme isporuke: 5-8 tjedana
  • Debljina: 50 mm ( 5 cm)
  • Veličina: 2x1m (200x 100 cm)
  • Vrsta: prostirke
  • Ciljna skupina: Judo
Napomena: Pošiljke izvan EU mogu biti podložne carinama i uvoznim pristojbama. Za detaljnije informacije o bescarinskim ograničenjima i iznosima obratite se nadležnim carinskim tijelima u svojoj zemlji.