PTP-009 Profesionalne strunjače za JUDO IJF odobreno žuta boja – debljina 50 mm

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: PTP-009yellow Kategorije: ,
Profesionalna strunjača za judo IJF odobrena je potpuno novi proizvod, rezultat evolucije prethodnih tatami judo strunjača.



Svaka karakteristika judo strunjače IJF odobrena je inovativna i revolucionarna. Odobrena od strane Međunarodne judo federacije, prepoznat je kao proizvod pogodan za bilo koju vrstu natjecanja: od regionalnih do olimpijskih turnira.



Njegov patentirani skriveni sustav zakačenja drži strunjače čvrsto spojene tijekom izvedbe: odobrena prostirka I-TIS IJF savršen je tatami za svaku vrstu aktivnosti. Instalirano područje također ne zahtijeva zaštitne okvire.



Zahvaljujući iznimnoj lakoći, lako se postavlja, bez ostavljanja praznina između strunjača i sprječavanja pomicanja, što se događa kod tradicionalnih tatami strunjača. Zajamčena sigurnost ove prostirke i njezin inovativni skriveni sustav zakačenja čine ga najsigurnijim i najstabilnijim tatamijem na tržištu, idealnim za sve vrste događaja.

Minimalna količina narudžbe: 20 kom

ZNAČAJKE:
Sportovi: Judo
Boja: crvena, žuta
Vrijeme isporuke: 5-8 tjedana
Debljina: 50 mm ( 5 cm)
Veličina: 2x1m (200x 100 cm)
Vrsta: prostirke
Ciljna skupina: Judo
Napomena: Pošiljke izvan EU mogu biti podložne carinama i uvoznim pristojbama. Za detaljnije informacije o bescarinskim ograničenjima i iznosima obratite se nadležnim carinskim tijelima u svojoj zemlji.