MGJ-6241wb dječji štitnik za usta JUNIOR bijeli

Greenhill

8,99  UKLJUČEN PDV

SKU: MGJ-6241wb
  • Dječji štitnik za usta dizajniran za zaštitu zuba.
  • Štitnik za usta i zube se oblikuje u kipućoj vodi, prozirne je boje i odobren je za natjecanja.
  • Prozirna štitnik za usta i zube za trening i natjecanja 
  • Štitnik za usta i zube za kalupljenje
Metode plaćanja

Plaćati možete kreditnim karticama, paypalom, bankovnom transferom, pri dostavi

Rokovi i troškovi dostave

Dostava se vrši brzom dostavnom službom u roku 1-3 radna dana od narudžbe. Dostava košta 6.00€ i besplatna je za narudžbe od min. 100,00€

Povrat i zamjena

Imate 14 dana od isporuke narudžbe da vratite jedan ili više proizvoda i tražite povrat novaca.

Jamstvo proizvoda

Dvije godine zakonskog jamstva na proizvode

Kako kuhati štitnik za usta za boks? Kako pripremiti štitnik za usta za upotrebu ?

U kuhalo za vodu ulijete vodu i čekate da voda vri, vruću vodu ulite u malu posudu i u nju stavite štitnik za usta.  Pridržavajte se vremena prema uputama (ako nema uputa, onda za jednoslojne oko 10-15 sekundi, za dvoslojne 20-30 sekundi, dok je štitnik za usta u vodi “zgnječite ga vilicom ili žlicom” i pogledajte koliko je omekšalo, kad je štitnik  počeo omekšavati ,izvadite ga iz vode i otresite vodu s njega i stavite štitnik za usta u vašu usnu šupljinu. Zagrizite i pritisnite izvana i iznutra i malo ga namještajte prema gore, nastavimo namještati i gurati štitnik za usta da poprimi željeni oblik – nakon nekoliko manipulacija spustite štitnik za zube u hladnu vodu da popravite rezultat. Pravilno zavaren štitnik za zube trebao bi ostati na gornjoj čeljusti i ne bi trebao pasti.

Čemu služi boksački štitnik za usta? 

Štitnik za usta je posebna zaštitna naprava koja se umetne u usta. Štitnik za usta štiti čeljust i zube sportaša od oštećenja. Koristi se u onim sportovima u kojima postoji velika vjerojatnost oštećenja usne šupljine: boksu, hokeju, ragbi-ju i drugim kontaktnim ili  borilačkim sportovima. Štitnici za usta prodaju se u specijaliziranim sportskim trgovinama, ali tamo su svi standardni. Da bi štitnik za usta mogao ugodno stati u usta, mora se prilagoditi strukturi čeljusti i zuba. Postoji čak i izraz “kuhanje štitnika za usta”, tj. tretirajte ga vrućom vodom tako da omekša i poprimi željeni oblik – postupak kuhanja i pripreme  smo vam objasnili 🙂 . Štitnici za usta su jednostruke (samo za gornju čeljust) i dvostruki (za obje čeljusti, s rupom za disanje). Štitnik za usta kupujte samo od pouzdane marke i dizajniran za određeni sport. Štitnik za usta srednje tvrdoće smatra se najudobnijim. Provjerite ponudu u našoj e- trgovini.

Ako prvi put niste dobili željeni rezultat, nemojte se obeshrabriti, postupak se može ponoviti. Nadamo se da vam je vodič tima za Green Hill Hrvatska bio koristan!