MGA-6274 štitnik za usta ABSOLUTE crni

Greenhill

21,99  (166,00 kn) UKLJUČEN PDV

SKU: MGA-6274black
  • Štitnik za usta za kontaktne sportove ABSOLUTE.
  • Štitnik za usta je dizajniran da pruži optimalno disanje i zaštitu od najtežih udaraca.
  • ABSOLUTE zadovoljava standard M33: 2011 za ispitivanje utjecaja najstarijeg međunarodnog istraživačkog laboratorija SATRA.
  • Prema ovom testu, štitnik za usta ima razinu zaštite 3 – najvišu u ovom testu. Materijal štitnika za usta: EVA, termoplastična guma za zube, polipropilen.
  • Posebno dizajnirana, višedijelna konstrukcija koja ima za cilj maksimalnu apsorpciju udara i zaštitu sportaša.
  • Sigurnosni materijali klase FDA – kutija za odlaganje štitnika za usta – crna boja
Metode plaćanja

Plaćati možete kreditnim karticama, paypalom (jedno rješenje ili u 3 rate), bankovnom transferom, pri dostavi

Rokovi i troškovi dostave

Dostava se vrši brzom dostavnom službom u roku 1-3 radna dana od narudžbe. Dostava košta 6.00€ i besplatna je za narudžbe od min. 100,00€

Povrat i zamjena

Imate 14 dana od isporuke narudžbe da vratite jedan ili više proizvoda i tražite povrat novaca.

Jamstvo proizvoda

Dvije (2) godine zakonskog jamstva na proizvode

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: MGA-6274black Kategorije: , , , , , , ,

Kako kuhati štitnik za usta za boks? Kako pripremiti štitnik za usta za upotrebu ?

U kuhalo za vodu ulijete vodu i čekate da voda zavrije, vruću vodu ulite u malu posudu i u nju stavite štitnik za usta.  Pridržavajte se vremena prema uputama (ako nema uputa, onda za jednoslojne oko 10-15 sekundi, za dvoslojne 20-30 sekundi, dok je štitnik za usta u vodi “zgnječite ga vilicom ili žlicom” i pogledajte koliko je omekšalo, kad je štitnik  počeo omekšavati ,izvadite ga iz vode i otresite vodu s njega i stavite štitnik za usta u vašu usnu šupljinu. Zagrizite i pritisnite izvana i iznutra i malo ga namještajte prema gore, nastavimo namještati i gurati štitnik za usta da poprimi željeni oblik – nakon nekoliko manipulacija spustite štitnik za zube u hladnu vodu da popravite rezultat. Pravilno zavaren štitnik za zube trebao bi ostati na gornjoj čeljusti i ne bi trebao pasti.

Čemu služi boksački štitnik za usta? 

Štitnik za usta je posebna zaštitna naprava koja se umetne u usta. Štitnik za usta štiti čeljust i zube sportaša od oštećenja. Koristi se u onim sportovima u kojima postoji velika vjerojatnost oštećenja usne šupljine: boksu, hokeju, ragbi-ju i drugim kontaktnim ili  borilačkim sportovima. Štitnici za usta prodaju se u specijaliziranim sportskim trgovinama, ali tamo su svi standardni. Da bi štitnik za usta mogao ugodno stati u usta, mora se prilagoditi strukturi čeljusti i zuba. Postoji čak i izraz “kuhanje štitnika za usta”, tj. tretirajte ga vrućom vodom tako da omekša i poprimi željeni oblik – postupak kuhanja i pripreme  smo vam objasnili 🙂 . Štitnici za usta su jednostruke (samo za gornju čeljust) i dvostruki (za obje čeljusti, s rupom za disanje). Štitnik za usta kupujte samo od pouzdane marke i dizajniran za određeni sport. Štitnik za usta srednje tvrdoće smatra se najudobnijim. Provjerite ponudu u našoj e- trgovini.

Ako prvi put niste dobili željeni rezultat, nemojte se obeshrabriti, postupak se može ponoviti. Nadamo se da vam je vodič tima za Green Hill Hrvatska bio koristan!

Dodatne informacije

Materijal

Gumirani

Namjena

Zaštita za zube