GH-0023 Green Hill Revo Tracker

899,00kn (119,32€)

SKU: GH-0023
NOVO ISKUSTVO TRENINGA: Revo-tracker boks je u potpunosti razvijen u Italiji uz inovativnu tehnologiju od strane IT tima Revogen i Green Hilla, vodeće tvrtke u boksu i borilačkim sportovima.

PRECIZNI PODACI: senzor se preko Bluetooth-a povezuje s vašim pametnim telefonom i putem Revogen aplikacije daje precizne podatke o svakom treningu. Monitor vašeg telefona prikazuje razne podatke o performansama kao što su trenutni broj udaraca, krug hitaca, ukupni broj udaraca za trening, udarci u minuti, prosječna snaga, najjači udarci, učestalost između udaraca, potrošene boje.

PROGRAMI: u aplikaciji ćete pronaći klasične i unaprijed postavljene treninge kao što su ponavljanja, programe s 3 i 2-minutnim krugovima, kardio treninge ili možete kreirati prilagođene treninge tako što ćete odrediti vrijeme rada, vrijeme oporavka i broj odmora.

STATISTIČKA ANALIZA: na posebnoj stranici Revogen aplikacije možete vidjeti treninge napravljene tijekom tjedana i izvedbu u svakom pojedinačnom treningu, sve prikazano kroz statističke grafikone.

PROIZVOD: senzor (dimenzija 5cm x 8cm) pokreta koji može brojati i pratiti udarce nanesene na vreću.

REVOGEN APP: može se besplatno preuzeti s PlayStore-a.

ŠIROKA TRAKA ZA FIKSIRANJE: Senzor dolazi sa širokom elastičnom trakom koja ga stabilno pričvršćuje na torbu, dugotrajnom unutarnjom baterijom, USB punjačem baterija, uputama i posvećenim osobljem tehničke podrške. Pakirano u praktičnu torbu koju možete ponijeti u teretanu ili gdje god želite.

KOMPATIBILNOST: senzor je kompatibilan sa svim Android operativnim sustavima (od siječnja i s iPhoneom) Torbe su kompatibilne s promjerom 35cm, 30cm obješene i na tlu. Senzor kalibracijom prikazuje vrećicu bilo koje težine ili visine.