JRL-6252a vijača za preskakanje s drvenim ručkama i kožnim užetom

Greenhill

14,99  UKLJUČEN PDV

SKU: JRL-6252a

Profesionalni je alat za jačanje kardiovaskularnog sustava, promicanje izdržljivosti, tjelesne kondicije i općenito poboljšanje zdravstvenog stanja organizma. Koristi se u profesionalnom ili u amaterskom bavljenju sportom.

 

Metode plaćanja

Plaćati možete kreditnim karticama, paypalom, bankovnom transferom, pri dostavi

Rokovi i troškovi dostave

Dostava se vrši brzom dostavnom službom u roku 1-3 radna dana od narudžbe. Dostava košta 6.00€ i besplatna je za narudžbe od min. 100,00€

Povrat i zamjena

Imate 14 dana od isporuke narudžbe da vratite jedan ili više proizvoda i tražite povrat novaca.

Jamstvo proizvoda

Dvije godine zakonskog jamstva na proizvode

Ležajevi na ručkama omogućuju razvijanje velike brzine rotacije čime se istodobno jača intenzitet snage vježbanja. Neklizajuće ručke sigurno stoje u rukama čak i tijekom najintenzivnijeg treninga.

  •  Drvene ergonomske ručke
  • Kožno uže
  • Užad za preskakanje za boks i fitness
  • Duljina 280 cm

Dodatne informacije

Namjena

Za trening

Značajke

Ovaj konop za brzi skok s drvenim ručkama osigurava brže kretanje konopa pomaže u brzom i prirodnom sagorijevanju kalorija. Osim sagorijevanja kalorija, ima sposobnost poboljšanja koordinacije i snage u boksu i treningu borilačkih vještina.
Pokreće je prava zrnasta koža s krutom drvenom drškom za čvrsto držanje. Ovo uže za preskakanje ne podudara se po trajnosti. CPRx drveni dizajn i klasičan izgled čine ga izvrsnim partnerom za treninge da izdrži teške treninge.
Ne osigurava samo brzinsko skakanje, već je pogodan i za , lagano kretanje rukama, slobodno skakanje, križanje preko krila, križanje, peta do pete, nožni prst do pete, peta do pete, zamotavanje ruku, miješanje i konzervi itd.
Zbog savršene ravnoteže težine i malog trenja idealan je za početnike i za sportaše koji žele povećati brzinu stopala i nogu, koordinaciju i rad nogu što im pomaže da steknu samopouzdanje u prstenu.
Ne samo da osigurava vježbanje cijelog tijela, već i poboljšava koordinaciju kardiovaskularnog zdravlja, povećava gustoću kostiju. Također pomaže u toniranju mišića, razvoju bedara, poboljšava mišiće i kožu fleksora.