Drvena vijača za preskakanje

99,00 kn

Green Hill višenamjensko uže za skakanje

SKU: JRL-6252B
SKU: JRL-6252B Kategorija:

Opis

Boks je najperspektivniji, najekonomičniji dodatak fitnessu. Oblikovana drvena ručka savršeno pristaje rukama i osigurava brže kretanje užeta što ga čini vrlo preporučljivim za trening. Okretni ležajevi s kugličnim ležajevima osiguravaju brže kretanje užeta tiho i brzo. Također je pogodno za napredne sportaše koji žele da im se konop vrti velikom brzinom, tako da mogu eksperimentirati svoje vještine s cross fit, skakanjem u slobodnom stilu, Double Underom, otmjenim pokretima ruku itd. Ovo konop za kalorije za kuhanje ne pomaže samo prirodnom gubitku kilograma je također koristan za boks i trening borilačkih vještina. Kožno uže čini ga dovoljno izdržljivim za upotrebu u zatvorenom i na otvorenom i manje je vjerojatno da će se uviti. Pomaže u poboljšanju koordinacije, brzine, izdržljivosti, rada nogu i okretnosti. Budući borci mogu koristiti ovo uže za preskakanje u kondiciji i vježbanju snage. Ova izvrsna oprema za kardiovaskularne vježbe može se koristiti u zatvorenom i na otvorenom. Ovo uže za preskakanje velike brzine maksimizira vaš trening pritiskajući vaš kardiovaskularni sustav do krajnjih granica. Kontinuirana upotreba može povećati gustoću kostiju i izdržljivost mišića.

Dodatne informacije

Namjena

Za trening

Značajke

Ovaj konop za brzi skok s drvenim ručkama osigurava brže kretanje konopa pomaže u brzom i prirodnom sagorijevanju kalorija. Osim sagorijevanja kalorija, ima sposobnost poboljšanja koordinacije i snage u boksu i treningu borilačkih vještina.
Pokreće je prava zrnasta koža s krutom drvenom drškom za čvrsto držanje. Ovo uže za preskakanje ne podudara se po trajnosti. CPRx drveni dizajn i klasičan izgled čine ga izvrsnim partnerom za treninge da izdrži teške treninge.
Ne osigurava samo brzinsko skakanje, već je pogodan i za , lagano kretanje rukama, slobodno skakanje, križanje preko krila, križanje, peta do pete, nožni prst do pete, peta do pete, zamotavanje ruku, miješanje i konzervi itd.
Zbog savršene ravnoteže težine i malog trenja idealan je za početnike i za sportaše koji žele povećati brzinu stopala i nogu, koordinaciju i rad nogu što im pomaže da steknu samopouzdanje u prstenu.
Ne samo da osigurava vježbanje cijelog tijela, već i poboljšava koordinaciju kardiovaskularnog zdravlja, povećava gustoću kostiju. Također pomaže u toniranju mišića, razvoju bedara, poboljšava mišiće i kožu fleksora.